Μουσική Συνάντηση: Κώστας Λειβαδάς – Βιολέτα Ίκαρη

By on 18/09/2020

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος συνεχίζοντας τον κύκλο του 2ου μέρους των καλοκαιρινών    μουσικών του εκδηλώσεων και λίγο πριν τη λήξη του, σας προσκαλεί να απολαύσετε μια, με πολλή ευαισθησία, μουσική συνάντηση του καταξιωμένου, ανήσυχου, σύγχρονου τραγουδοποιού και φίλου, του Κώστα Λειβαδά με μια ξεχωριστή και με ιδιαίτερη χροιά φωνής που καθηλώνει, τη Βιολέτα Ίκαρη.

Πρόκειται για μια μοναδική βραδιά με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από αυτούς με τη φωνή τους η με τη φωνή μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών, μαζί με τραγούδια που αγαπούν από το λαϊκό μας τραγούδι.

Από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θεά», το «Σαν να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επίμονη σου» και το «Είναι εντάξει μαζί μου»… Από το «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», ως την «φωτογραφία» και το αγαπημένο «Το μαύρο» και βέβαια μια λαμπερή επιλογή και των δυο τους από τα γυναικεία τραγούδια που έχει γράψει ο Κώστας και αγαπά ή Βιολέτα.

Η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές.

Σας περιμένουμε ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής

 

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στις 9:00 το βράδυ

 στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων.

 

Η έναρξη προσέλευσης στο χώρο (φορώντας απαραιτήτως μάσκα), για αποφυγή συνωστισμού, είναι στις 8:00 μ.μ. ενώ καθόμαστε μόνο εκεί που υπάρχει μαξιλάρι το οποίο και δεν μετακινούμε.

 

Γενική είσοδος 10 ευρώ με το επιτρεπόμενο λόγω συνθηκών ποτό (αναψυκτικό, χυμό, κρύο τσάι, μπύρα) ή δροσερό παγωτό.

 

Χορηγοί:

  • ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ – EXPRESS SERVICE ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΤΑΣ
  • KOTRIDIS TRAVEL 
  • AΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ

«TIP-TOP» RESTAURANT & BAR

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: