Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Τσικνοπέμπτης του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

By on 21/02/2020

Η συνεργασία με τον Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών Κοζάνης καθώς και με τον Σύλλογο Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Ν. Κοζάνης έδωσε την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να περάσουν ένα πολύ όμορφο απόγευμα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και δια μέσω του τύπου τον Δήμο Εορδαίας, ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Αντωνιάδου Μαρία για την οικονομική στήριξη της εκδήλωσης, το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, τον Πολιτίδη, τα μέλη, φίλους και εθελοντές που με την συμμετοχή τους έδωσαν χαρά στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης Σούπερ Μάρκετ Ε.Π.Ε. , Κάβα Λαζούλας, Πίτες Σιδέρης, τον Φούρνο Ποντοκώμης Σαμαράς Χρήστος καθώς και τα κρεοπωλεία της περιοχής μας Μητατσέλης, Μίλτος, Καλαϊτζόπουλος Απόστολος, Γεωργίου Παναγιώτης, Καλαβρινός, Λουκάς, Μπογιατζής, Αρσενίδης, Πάτροκλος, Σαραντηνέλλης και Αγιαννίδης Π. Νικόλαος. 

 

 

              Για το Δ.Σ.

 

             -Η-                                                                                                  -Ο-

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                                                       ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ      

                                                                                                             ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: