Μεγάλη φιλική νίκη για την ΑΕΠ Κοζάνης, επί ενός μεγάλου αντιπάλου, της ΑΕ Λαρισας με 1-0

By on 18/10/2021

ΦΙΛΙΚΗ ΜΕΝ…ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΕ .ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ 1-0

Η ομάδα μας, έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα στην έδρα της και με τη νίκη της αυτή επιβεβαίωσε ότι φέτος θα βλέπουμε μια…άλλη ΑΕΠ.

Ο Τσέχος μας σταρ Σασινκα, σημείωσε στο ξεκίνημα μάλιστα του αγώνα, το τέρμα που έμελλε να είναι και το μοναδικό του αγώνα, αλλά αρκετό να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας.

Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους, η ομάδα μας έδωσε τα διαπιστευτήρια της στους οπαδούς της, παραμένοντας αήττητη και στον 8ο φιλικό της αγώνα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της.

Η ομάδα του Ρομάν Ναντβορνικ, με ασταμάτητο πρέσινγκ, με έναν τερματοφύλακα πραγματικό αρχηγό και με Σασινκα και Φρανκο στην επίθεση, δυο θωρηκτά στην κυριολεξία, κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Πολυεργαλείο ο Κωστίκος, δίδυμο πύργων στα στοπερ με Κοταρίδη και Κανταρτζή,η ΑΕΠ ήταν ομάδα με φυσιογνωμία.

Το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μας είναι περισσότερο απο οικογενειακό, και όλο το περιβάλλον να βγάζει μια υγεία που πολλές ομαδες θα το ζήλευαν.

Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την ομάδα μας, οι αντίπαλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια για τη φιλοξενία και η επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, ήρθε και με αυτή την νέα νίκη.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: