Μεγάλη διάκριση για την ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

By on 31/01/2019

Δύο από τα μέλη της ομάδας, προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματός μας επιλέχθηκαν από την ESA (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος), ανάμεσα σε χιλιάδες ευρωπαίους φοιτητές μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά workshop στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της στο Βέλγιο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο Ορφέας Μπατζιλής, φοιτητής 2ου έτους του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος επιλέχθηκε για το Earth Observation Remote Sensing Workshop το οποίο διοργανώθηκε 10-14 Δεκεμβρίου 2018 και το οποίο παρακολούθησε επιτυχώς.

Η Μαρία Αβλαστιμίδου, φοιτήτρια 3ου έτους του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών επιλέχθηκε για το Spacecraft Communications Workshop στις 5-8 Φεβρουαρίου.

Την ομάδα αεροδιαστημικής ASPiRE συγκροτούν φοιτητές των τριών Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Αγγελίδη, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διεθνών διακρίσεων για το Πανεπιστήμιο μας που αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα της προσπάθειας όλων, η οποία οδηγεί και στα αντίστοιχα αποτελέσματα.   Η συμμετοχή των  φοιτητών μας στις εργασίες της ESA δεν θα βοηθήσει μόνο τους ίδιους στην προσωπική τους εξέλιξη αλλά συμβάλει τα μέγιστα και στη διεθνή αναγνώριση και την αύξηση του κύρους του πανεπιστημίου μας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: