Μακεδονία: Σήμερα η Ιστορία καταγράφει ονόματα

By on 24/01/2019

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν απο μια διαφαινόμενη ιστορική εθνική προδοσία, υπεύθυνη για την οποία είναι μια κυβέρνηση μειψηφίας που επιμένει να λειτουργεί αυταρχικά και να μη λαμβάνει υπόψη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που είναι κάθετα αντίθετος με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι εθνικές παραχωρήσεις που κάνουν σε βάρος της Μακεδονίας, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα ευκαιριακά δεκανίκια της, ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου για μια σειρά ζητημάτων με πρώτο, την παραχώρηση στο κράτος των Σκοπίων τη μακεδονική γλώσσα και τη μακεδονική ταυτότητα. Βασική αιτία για τον ασταμάτητο αλυτρωτισμό της πλευρά των Σκοπίων που πλέον θα μπορεί να τον προωθεί και με την έγκριση της Ελλάδας.

Έτσι, η ίδια η Συμφωνία είναι που υπονομεύει το μέλλον της περιοχής, νομιμοποιώντας ανιστόρητους ισχυρισμούς και δίνοντας δικαίωμα για παραπέρα διόγκωση των προκλήσεων απο την πλευρά των γειτόνων, σε βάρος μιας ανέκαθεν ελληνικής περιοχής για την οποία έδωσαν ηρωϊκές μάχες και θυσιάστηκαν οι προγονοί μας. Επιπλέον θα λειτουργήσει καταστροφικά σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, προκαλώντας απρόβλεπτα προβλήματα σε επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα Μακεδονικής επωνυμίας και προέλευσης, ενώ αμέσως μετά την ψήφισή της θα επιβάλει και μια απαρέδεκτη λογοκρισία σε όσους επιμένουμε να αναφερόμαστε στον Μακεδονικό Αγώνα, στους ήρωες Μακεδονομάχους μας και είναι ενδεικτικό πως ήδη, αυτοί που “κόπτονται” για την άρον- άρον ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αποφάσισαν να αποσύρουν αναφορές στον Παύλο Μελά και σε άλλους ήρωες της ίδιας λαμπρής εθνικής εποποιίας, από την ύλη των σχολικών βιβλιών.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με νηφαλιότητα και με βάσιμα στοιχεία εξήγησαν απο την πρώτη σιγμή γιατί η συμφωνία αυτή είναι μια κακή συμφωνία και ως κόμμα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αποταπεί η κύρωσή της από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δυστυχώς αυτοί που βιάζονται να κλείσουν εκκρεμότητες και ανειλημμένες υποχρεώσεις στη λήξη της κυβερνητικής θητείας τους, βρήκαν εξίσου πρόθυμους συμμάχους και δημιουργώντας μια ευκαιριακή και ετεροκλητη συμμαχια, σήμερα θα αποφασίσουν αντίθετα με τα όσα ορίζουν οι δημοκρατικοί θεσμοί και αγνοώντας προκλητικά την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που εξ αρχής -και σωστά- ζήτησε δημοψήφισμα για να καταγραφεί η γνώμη του, σε ένα τόσο κρίσιμο εθνικό θέμα.

Να είναι σίγουροι όλοι αυτοί, που σήμερα θα ψηφίουν “ΝΑΙ” στη Συμφωνία των Πρεσπών ότι η Ιστορία θα καταγράψει τα ονόματά τους, στο ίδιο κεφάλαιο με τον Εφιάλτη και με αυτούς που άνοιξαν την Κερκόπορτα. Μόνο ντροπή για όλους αυτούς, μόνο ντροπή και μνήμη. Κάτανας Χάρης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: