Μία αλησμόνητη και συγκινητική μουσική βραδιά στο Υπαίθριο Θέατρο του Δήμου Κοζάνης

By on 27/06/2022

Με την απόλυτη ικανοποίηση θεατών και συμμετεχόντων, στην συναυλία «΄Αξιον Εστί» Μ. Θεοδωράκη & Οδ. Ελύτη το Σάββατο 25 Ιουνίου,  έκλεισε μία ακόμη χρονιά του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης. Μία εκδήλωση ενταγμένη στα 40α Λασσάνεια που διοργανώνει ο ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης.

Το υπαίθριο θέατρο γέμισε ασφυκτικά και κυριολεκτικά πάλλονταν από τους ήχους της υπέροχης ορχήστρας μαθητών, καθηγητών και επαγγελματιών μουσικών, καθώς και της Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Μαγευτικοί  οι ερμηνευτές – σολίστες: Δημήτρης Ζερβουδάκης  και Κώστας Μαυρογένης, ξεσήκωσαν το κοινό και ένωσαν τις φωνές τους. Μας ταξίδεψε ο αναγνώστης των κειμένων, ηθοποιός Κ. Κοζικόπουλος.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες αρχικά στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δ.Ω.Κ. Γ. Τζούκα, που οραματίστηκε και επιμελήθηκε αυτή την διοργάνωση, τον μαέστρο της ορχήστρας και Μικτής Χορωδίας Δ.Ω.Κ. Χρ. Κτιστάκη, για την ακούραστη προσφορά του, την υπομονή, την επιμονή του και για το άριστο αποτέλεσμα.

Την μουσικό Ν. Παπάζογλου για την καταπληκτική δουλειά της στη χορωδία με τις μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, καθώς και τον Διευθυντή κ. Κουτσογιώτα και τους καθηγητές του σχολείου για την υποστήριξή τους.

Τον φιλόλογο Αν. Χαρέλα, για την πολύτιμη συμβολή του στην κατανόηση αυτού του μοναδικού έργου. 

Τις διευθύντριες του 9ου και 12ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης κ.κ. Σαββίδου και Μπατσίλη, για την παραχώρηση των σχολείων για τις πρόβες των μουσικών σχημάτων.

Το ξενοδοχείο «Άνεσις» για την ευγενική χορηγία του καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Κοζάνης για την αμέριστη υποστήριξή της.

Τον Α. Κασνάκη και Θ. Μαρσέλο για την οπτικοακουστική υποστήριξή τους, καθώς και τον Δ. Γκλούμπο για τον άριστο επαγγελματισμό του στην ηχητική κάλυψη.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του ΟΑΠΝ, του Δ.Ω.Κ. και της Φιλαρμονικής, πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν τέτοιες παραγωγές, σαν αυτή που μας χάρισε μοναδικές στιγμές.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: