Λαμπρός εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Βοΐου (ΦΩΤΟ)

By on 29/10/2018

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος  της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Βοΐου. Στην έδρα του Δήμου, τη Σιάτιστα,  εψάλλη επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου και ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Στέφου Ζωή, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην Πλατεία Τσιστοπούλου, από τον Βουλευτή κ. Γεώργιο Ντζιμάνη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σταύρο Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο, την Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Καλλιόπη Δάρδα, εκπρόσωπο του Ανωτάτου Διοικητή Φρουράς Κοζάνης, τον υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου κ. Τζήμτσιο Κωνσταντίνο, τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης,  Επιπυραγό κ. Πάσχο Ιωάννη και εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού κορυφώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών των σχολείων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, της Φιλαρμονικής του Δήμου και των μικρών παιδιών.  

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου συγχαίρει όλους τους μαθητές για την πολύ καλή εμφάνισή τους στην παρέλαση και τους εκπαιδευτικούς για την προετοιμασία των μαθητών.

Επίσης, ευχαριστεί τη Φιλαρμονική του Δήμου και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου σε όλο το Δήμο Βοΐου.

This slideshow requires JavaScript.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: