Λάρισα: Σκότωσε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα – Την πυροβόλησε 8 φορές

By on 03/08/2021

Ακόμη μια γυναικοκτονία έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Λάρισα. Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του, μητέρα τριών παιδιών, μέσα σε ταβέρνα.

Νέο περιστατικό γυναικοκτονίας σημειώθηκε αυτήν τη φορά στο χωριό Σωτηρίτσα, στην Αγιά Λάρισας.

Ένας 54χρονος άντρας πήγε στην ταβέρνα όπου εργαζόταν η 43χρονη σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών τους και κυριολεκτικά την εκτέλεσε, πυροβολώντας την οκτώ φορές με πιστόλι.

Ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε για το έγκλημα που διέπραξε. Οι άντρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψή του και τον οδηγούν στην Ασφάλεια της Λάρισας για την προανάκριση που θα ακολουθήσει προκειμένου να διαπιστωθούν ακριβώς οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την περιοχή, το έγκλημα αποδίδεται σε λόγους αντιζηλίας του δράστη προς τη σύζυγό του. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών ερευνών, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Δείτε τις φωτογραφίες του larissanet.gr από τον τόπο του εγκλήματος:

Λάρισα: Σκότωσε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα - Την πυροβόλησε 8 φορές
 LARISSANET.GR
Λάρισα: Σκότωσε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα - Την πυροβόλησε 8 φορές
 LARISSANET.GR

Όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας, το ζευγάρι έμενε στην Αθήνα και τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στο χωριό, με τη γυναίκα να “κρατάει” την ταβέρνα λόγω προβλημάτων υγείας του αδερφού της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Β. Λέτζο, που μίλησε στο κανάλι του Alpha, εντός του καταστήματος την ώρα της γυναικοκτονίας υπήρχε μόνο ένας πελάτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: