Κρίσιμοι οι επόμενοι αγώνες για την Κοζάνη

By on 11/04/2011

 

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣύνθημα νίκης έδωσε o προπονητής της Κοζάνης, Βασίλης Παπαδόπουλος όχι μόνο στο ματς που ακολουθεί με την Δόξα Κρανούλας, αλλά και για όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

 

Ο τεχνικός της Κοζάνης με δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά, για την πολύτιμη νίκη που πέτυχε η ομάδα του την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο:
Πηγή: Onsports.gr

 

«Καταφέραμε να πετύχουμε την αγωνιστική που μας πέρασε μία πολύτιμη νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο.Μία νίκη που μας γεμίζει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια δεν σταματάμε εδώ και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους».

 

Τέλος, ο Βασίλης Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της Κοζάνης με την Δόξα Κρανούλα, δίνοντας χαρακτήρα… τελικού, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά στα υπόλοιπα που απομένουν: «Τώρα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας, την Δόξα Κρανούλας, μία ομάδα που δεν την ενδιαφέρει βαθμολογικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι εμείς πρέπει να επαναπαυτούμε, το αντίθετο! Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτό το ματς για την νίκη και όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν για εμάς είναι τελικοί και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: