Κοζάνη: Περιμένει κι ελπίζει!

By on 27/05/2011

ΚΟΖΑΝΗ-ΕΠΑΝΩΜΗΣτάση αναμονής τηρούν όλοι στην Κοζάνη και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους ελέγχους ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας στις ομάδες.

Όσο δεν έχουν επικυρωθεί ακόμα οι βαθμολογίες, εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα για τη συνέχεια πως μπορεί να ανακαλυφθούν ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις κι έτσι τελικά οι «ερυθρόλευκοι» να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Πηγή:gazzetta.gr

 

Αυτές οι σκέψεις κυκλοφόρησαν στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας κι έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου, αλλά και των φιλάθλων. Από την πλευρά του, όπως είναι γνωστό, ο Πρόεδρος, Αγάπιος Γαβριηλίδης, έστειλε ανοικτή επιστολή ζητώντας από την ΕΠΟ να επιληφθεί του ζητήματος και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παράλληλα, οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα αναφέρουν ότι δεν είναι λίγες οι ομάδες τόσο από τον όμιλο του νότου, όσο και του Βορρά της Φούτμπολ λιγκ 2, που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα χαρτιά τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετατέθηκε για…Σεπτέμβριο ο αγώνας ανάδειξης του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας, ακριβώς διότι δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την τελική βαθμολογία! «Εμείς ξέρουμε ότι ως Κοζάνη είμαστε απόλυτα σωστοί, θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τις άλλες ομάδες», τόνισαν χαρακτηριστικά οι παράγοντες της Κοζάνης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: