ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Παλιοί Φωτογράφοι της Κοζάνης – Έκθεση στη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών από το 1891 έως το 1970!

By on 02/05/2019

Μια σημαντική έκθεση φωτογραφιών, πολύτιμη συνεισφορά στην τοπική ιστορία, θα φιλοξενήσει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από τις 6 μέχρι και τις 17 Μαΐου 2019.

Η έκθεση που έχει τον τίτλο “ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ- Παλιοί Φωτογράφοι της Κοζάνης” διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ενώ την επιμέλεια της έκθεσης έκανε η κ. Σούλα Παλέντζα.

Στόχος της έκθεσης να αποδοθεί τιμή σε όλους εκείνους τους ξεχωριστούς επαγγελματίες που περιδιάβαιναν τους δρόμους της Κοζάνης και απαθανάτιζαν την καθημερινότητα και τις ιδιαίτερες στιγμές των συμπολιτών τους.

Οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν και θα εκτίθενται είναι 130 και καλύπτουν το διάστημα από το 1891 μέχρι το 1970. Πρόκειται για  έργα 26 φωτογράφων λιγότερο ή περισσότερο γνωστών στην πόλη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στις 19.00 και το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, από τις 08.00 έως τις 20.00.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: