Κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις ΚΚΕ -Λαϊκής Συσπείρωσης ενόψει των εκλογών στην ΠΕ Κοζάνης

By on 15/05/2019

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας ενόψει των εκλογών στις 26 Μάη οι ΚΟ της Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποιούν τις παρακάτω κεντρικές συγκεντρώσεις- ομιλίες:

Σάββατο 18/5

Στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας , στις 7 μμ, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Αντωνία Χόλμπα, στέλεχος του κόμματος , υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στο Βελβεντό στον πεζόδρομο , στις 8.30 μμ, θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και η Ειρήνη Γκαμπράνη στέλεχος του κόμματος υποψήφια δήμαρχος Βελβεντού με τη Λαϊκή Συσπείρωση .

Κυριακή 19/5

Στις 7 μμ στον πεζόδρομο Κοζάνης, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση ,η Τίνα  Κουζιάκη  μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής  και ο Νόντας Στολτίδης μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: