Καταγγελία του Τομεακού Συμβουλίου Κοζάνης της ΚΝΕ προς τη δημοτική αρχή Κοζάνης

By on 04/09/2017

Το Τομεακό Συμβούλιο Κοζάνης της ΚΝΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της δημοτικής αρχής να παρεμποδίσει την προσπάθεια προπαγάνδισης του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη, που με τόσο μεράκι και ανιδιοτέλεια τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ και του ΚΚΕ προετοιμάζουν εδώ και μήνες, «ξηλώνοντας» αφίσες και προπαγανδιστικό υλικό με δημοτικό συνεργείο.

 

Είναι πάγια τακτική της Δημοτικής Αρχής να «φιμώνει» το πολιτικό ανατρεπτικό μήνυμα που στέλνει η ΚΝΕ και το ΚΚΕ στο λαό και τη νεολαία που σήμερα γονατίζει από την αντιλαϊκή πολιτική, όχι μόνο μπροστά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ αλλά σε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα.

 

Το πρόσχημα της «ρύπανσης» είναι υποκριτικό τη στιγμή που η δημοτική αρχή αφήνει ανενόχλητους δεκάδες ιδιώτες να διαφημίζουν εκδηλώσεις με εμπορικούς σκοπούς. Άλλωστε και ο ίδιος ο Δήμος Κοζάνης εκδίδει αφίσες και άλλα υλικά με τα οποία ενημερώνει για τις εκδηλώσεις του. Αυτό που τους ενοχλεί είναι το περιεχόμενο, η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

 

Η απάντηση στην προσπάθεια «ξηλώματος» είναι η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ την Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη, στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, που βάζει στο επίκεντρο της συζήτησης το πώς μπορούν να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας, που δίνει βήμα στην ερασιτεχνική δημιουργία, που χτίζεται με την εθελοντική προσφορά χιλιάδων μελών και φίλων της ΚΝΕ, μακριά από σπόνσορες και χορηγούς

 

Τομεακό Συμβούλιο Κοζάνης της ΚΝΕ

4-9-2017

O Δήμος Κοζάνης για την αφισορύπανση

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: