Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Εορδαίας

By on 01/04/2011

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣΜε θετική ψήφο σχεδόν από το σύνολο του σώματος πλην δύο κατά εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας ο προϋπολογισμός του 2011 κατά την ειδική συνεδρίαση του οργάνου το βράδυ της Πέμπτης.

 

Ο προϋπολογισμός, σύμφωνα με τη Δήμαρχο Εορδαίας, ανέρχεται στα 93 εκ. ευρώ είναι ρεαλιστικός, υλοποιήσιμος και σύμφωνα με τον πνεύμα του «Καλλικράτη».

Επιπλέον  περιλαμβάνει όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίστηκε, επίσης, κατά πλειοψηφία.

 

«Πρόθεσή μας είναι να ολοκληρωθούν έργα και να τακτοποιηθούν οφειλές του παρελθόντος, ώστε  να απαλλαγεί ο δήμος από βάρη και να προχωρήσει στο αναπτυξιακό του πρόγραμμα» δήλωσε η κ. Βρυζίδου.

 

Παθητικό και χωρίς αναπτυξιακά στοιχεία χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σταύρος Φραγκουλίδης, τονίζοντας ότι ο ίδιος προσωπικά και όχι η παράταξη στην οποία πρόσκειται, έχει αυτή την άποψη.

 

Αντίθετα ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γρηγόρης Τσιούμαρης έδωσε θετική ψήφο στον προϋπολογισμό, επισημαίνοντας ότι πρέπει να στηρίξουμε τη δημοτική αρχή, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τις επενδύσεις και να προχωρήσει στο έργο της.

 

Η επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης Βασιλική Στεργίου καταψήφισε τον προϋπολογισμό, τονίζοντας ότι μέσα από αυτόν αντικατοπτρίζονται οι αντιλαϊκές πολιτικές με βάση το μνημόνιο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: