Καστοριά: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαριότητας στην περιοχή του ΛΕΜ

By on 26/05/2020

Συνεχείς εργασίες και παρεμβάσεις του Δήμου Καστοριάς για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Έπειτα από αρκετές ημέρες εργασιών, ολοκληρώθηκε σήμερα ο καθαρισμός στην περιοχή ΛΕΜ, κάτω από τις Εργατικές Κατοικίες. Ένα μέρος, όπου εκτός από τα χόρτα και τα ξερόκλαδα που υπάρχουν, γίνεται πολλές φορές, δυστυχώς, χώρος απόρριψης μπαζών και σκουπιδιών από πολίτες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί και πυρκαγιές μικρής ευτυχώς έκτασης.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Καθημερινότητας, κάνει για μία ακόμη φορά έκκληση στους δημότες να μην αφήνουν απορρίμματα και άλλα αντικείμενα έξω από τους κάδους, να μη πετάνε βαριά αντικείμενα μέσα σε αυτούς και να επικοινωνούν για κάθε τι σχετικό με την αρμόδια υπηρεσία στο τηλέφωνο 2467081318. 

Ο Δήμος Καστοριάς, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του και με μειωμένο αυτή την εποχή προσωπικό λόγω καθυστέρησης των προσλήψεων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, καταβάλει καθημερινά μία τεράστια προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 

Επομένως, είναι απαραίτητο να δείξουμε όλοι μας περισσότερη κατανόηση, ευαισθησία και συνεργασία, ώστε να συνεχίσουν οι υπηρεσίες να είναι ουσιαστικές, λειτουργικές και αποτελεσματικές, προς όφελος όλων.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: