Καλή Ανάσταση Δυτική Μακεδονία (γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης)

By on 17/04/2019
Πέντε χρόνια πέρασαν από τις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2014 (25η Μαΐου) και φτάσαμε ξανά στην ώρα της κάλπης, ή στην ώρα της ψήφου, ή πιο σωστά στην ώρα για να 
αποφασίσουμε ποιοι και ποιες θα μας διοικήσουν την επόμενη τετραετία και αν σε αυτό το χρονικό διάστημα θα καλυτερέψουν την καθημερινότητα μας και θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας.

Επειδή οι ημέρες που διανύουμε κυριολεκτικά είναι ημέρες προεκλογικού αγώνα, νέων ανακοινώσεων, παρουσιάσεων, νέων υποσχέσεων – δεσμεύσεων, πάρα πολλών δηλώσεων υποψηφίων και νέων προγραμμάτων (άλλωστε τα παλιά ανήκουν στο παρελθόν) για το μέλλον μας και το μέλλον του Τόπου μας, δεν θα γράψω πολλά, αν και όσοι ξεκινάνε έτσι (μέρες εκλογών που είναι) συνηθίζουν να λένε ή να γράφουν πολλά.

Κάθε φορά ψηφίζουμε γιατί θέλουμε το καλύτερο για τον Τόπο μας και την καθημερινότητα μας και κάθε φορά τα ίδια και χειρότερα, με την ευθύνη και την δική μου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουμε και πως θα τους αφήσουμε να μας αποτελειώσουν, αλλά αντιθέτως ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τα παιδιά μας.

Στις 26 Μαΐου 2019 αφήνουμε πίσω αυτούς που μας εξαπάτησαν, αφήνουμε πίσω αυτούς που μας πρόδωσαν, αφήνουμε πίσω αυτούς που μας κορόιδεψαν, τους ”ανεξάρτητους” εξαρτημένους, αυτούς που ”γκρέμισαν” το παλιό αλλά έγιναν ίδιοι και χειρότεροι με αυτό και με τους προηγούμενους.
Στις 26 Μαΐου 2019 σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές, Κοινοτικές), ψηφίζουμε όσους ”χτίζουν γέφυρες” συνεργασίας και επικοινωνίας στην υπηρεσία των πολιτών, όσους ”χτίζουν γέφυρες” σχέσεων εμπιστοσύνης και ανθρωπιάς ανάμεσα σε αυτούς και τους πολίτες που θα υπηρετήσουν και όχι όσους γκρεμίζουν γέφυρες για προσωπικά, επικοινωνιακά και πολιτικά παιχνίδια και τεχνάσματα.

Στις 26 Μαΐου 2019 ψηφίζουμε υποψήφιους που δεν έχουν μόνο παρουσία ανθρώπινη, αλλά εκτός από αυτό να πηγάζει από μέσα τους η ανθρωπιά, η υπευθυνότητα, η ευσυνειδησία, το ήθος, η αξιοσύνη, οι ανθρώπινες αξίες και ο σεβασμός στην Ιστορία του Τόπου μας, της Μακεδονίας και του Ελληνισμού γενικότερα και φυσικά ο σεβασμός στους πολίτες, στις ανάγκες τους και στην βούληση τους.
Στις 26 Μαΐου 2019 ψηφίζουμε αυτούς που όλα τα παραπάνω αποτελούν Στάση Ζωής για αυτούς και το έχουν αποδείξει τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνία.

Στις 26 Μαΐου 2019 αλλάζουμε πορεία για να υπάρξει ελπίδα για τον τόπο και το αύριο !!!

Επειδή όμως οι ημέρες που διανύουμε ουσιαστικά ανήκουν στην περίοδο που οδηγούν στο Πάσχα και στην Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, το μόνο που αρμόζει είναι Καλή Ανάσταση και για αυτό εύχομαι Καλή Ανάσταση Κοζάνη, Καλή Ανάσταση Δυτική Μακεδονία, Καλή Ανάσταση Μακεδονία, Καλή Ανάσταση Ελλάδα, Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες !!!

Υ.γ. : Δηλώνω πως στις Εκλογές της 26ης Μαϊού 2019, Περιφερειακές, Δημοτικές, Κοινοτικές, αλλά και στις Ευρωεκλογές, δεν θα είμαι υποψήφιος και ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την πρό(σ)κληση τους για να συμμετέχω στους συνδυασμούς τους.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019
Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: