Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο γιατί τους ενοχλούσε η μουσική του

By on 23/08/2019

Οι δύο πλευρές είχαν συχνά φιλονικία για τη θέση πάρκινγκ, όπου το θύμα στάθμευε το φορτηγό του

Άγριο φονικό για ασήμαντη αφορμή στην Ποντιάδα της Χρυσούπολης Καβάλας. Ένας άντρας 42 χρόνων, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον επίσης 42χρονο γείτονά του και τη μητέρα του τελευταίου, επειδή του έκαναν παρατήρηση γιατί άκουγε δυνατά μουσική και τους ενοχλούσε, ενώ οι δύο πλευρές είχαν συχνά φιλονικία για τη θέση όπου το θύμα στάθμευε το φορτηγό του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα το βράδυ της Πέμπτης. Η μητέρα του θύματος, 67 χρόνων, θύμα και η ίδια, βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον δράστη, αλλά και τη μητέρα του.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι είπε στον γιο της τι είχε συμβεί και τότε οι δυο τους πήγαν στο γειτονικό σπίτι για να ζητήσουν τον λόγο και να λύσουν την παρεξήγηση. Ακολούθησε καβγάς και – σύμφωνα με την ομολογία του δράστη – η 67χρονη άρπαξε τη μητέρα του από τα μαλλιά. Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και πάνω στον καβγά ο 42χρονος δράστης άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και τους πυροβόλησε, σκοτώνοντας και τους δύο.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου παραδόθηκε, ομολογώντας το διπλό έγκλημα.

Το φονικό έχει σοκάρει τη μικρή κοινωνία του χωριού Ποντιάδα για τον επιπλέον λόγο ότι έγινε για ασήμαντη αφορμή.

ethnos.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: