Θωμάς Γκατζόφλιας – Φωτεινή Χατζάρα: Ανοιχτή επιστολή Νο 8β

By on 03/06/2019

Η ενημέρωση των Αρμοδίων Θεσμικών Φορέων εντός και εκτός Ελλάδος   σχετικά με τις εργασίες που δημοσιεύσαμε στα ΜΜΕ στην διετία που διανύσαμε (Βλέπε και ιστοσελίδα  

Η Πολιτεία της Ουτοπίας https://thomasgkatzoflias.wordpress.com/home/)

 

Οι  φίλοι μας που μας παρακολουθούν με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα με τις  χιλιάδες θετικές και ελάχιστες αρνητικές παρατηρήσεις, ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ , μας δίνουν την αντοχή-δύναμη  να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη ενημέρωση. Επειδή θεωρούμε απόλυτα ότι  δεν διακατεχόμαστε από το σύνδρομο του αλάθητου ούτε από την γνώση του πολύξερου , τους παρακαλούμε να συνεχίσουν τις παρατηρήσεις ειδικά τις αρνητικές για να μας δώσουν την ευκαιρία ή τις ευκαιρίες όπου χρειάζεται να διορθώσουμε ή να συμπληρώσουμε, βέβαια μέσα από τις κεντρικές κατευθύνσεις που αναπτύξαμε για τα θέματα: ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ-ΥΓΕΙΑΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ κ.ά. (ΤΟΠΙΚΑ-ΕΛΛΑΔΙΚΑ-Ε.Ε.)

Πολλοί  φίλοι αναγνώστες μας ρωτούν επιτακτικά εάν όλοι  οι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς έλαβαν γνώσι των εργασιών μας και με ποια διαδικασία η διαδικασίες  παρέλαβαν τις εργασίες μας . ΑΠΑΝΤΑΜΕ :

Σας προτείνουμε να μελετήσετε την επιστολή μας   Νο 8: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αλληλογραφίας μας με Θεσμικούς Φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και εν μέρει με Θεσμικούς Φορείς της Ελληνικής Επικράτειας, αλλά και της E.E. και των Χωρών της, σχετικά με τις εργασίας μας, που δημοσιοποιούμε εδώ και 20 χρόνια. ( δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ στις19-2-2019), στην οποία φαίνονται επιγραμματικά όλες οι εργασίας μας και  αναλυτικά όλοι οι αποδέκτες και μάλιστα για  να μην μπερδευτούν  τους κατασκευάσαμε και ένα δημιουργικό (BANEER) της Ευρώπης  όπου φαίνεται ότι τις επιστολές προς τους αποδέκτες τις στέλνουμε με αγάπη και ειρήνη  και συμβολικά χρησιμοποιούμε ένα λευκό περιστέρι.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν λάβαμε καμία απάντηση –ενημέρωση  από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , τους 12 δήμους και του Υπουργείο Εσωτερικών(εκτός εάν κάποιος η κάποιοι φορείς  για τεχνητούς λόγους δεν την παρέλαβαν), τις επόμενες ημέρες θα υποβάλουμε σχετικό ερώτημα στον Συνήγορο του Πολίτη σχετικά με τις αρμοδιότητες και υποχρεώσεις αιτημάτων πολιτών που κατατίθενται στα εν λόγω εκλεγμένα όργανα για θέματα γενικού ενδιαφέροντος και για το κοινωνικό σύνολο και όχι για προσωπικά αιτήματα-προβλήματα.

Την αλληλογραφία  που θα προκύψει θα την δημοσιεύσουμε όποτε κρίνουμε εμείς ωφέλιμη για τους πολίτες και βέβαια εάν κριθεί απαραίτητο θα την προωθήσουμε όπου προβλέπουν οι νόμοι και οι κανονισμοί  της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βέβαια στην ανεξάρτητη Επιτροπή Κοινωνικών δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 

Θωμάς Γκατζόφλιας   Φωτεινή Χατζάρα

 

                                                                                                                                                           

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: