giapraki.com

Η Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Ν. Κοζάνης στην Κόρινθο σε εκδήλωση με θέμα: “Γυναίκα και πολιτική, μια άλλη ματιά”

 Η Βουλευτής του Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου παραβρέθηκε στις 19/02/2020 σε εκδήλωση στην Κόρινθο, με θέμα συζήτησης «Γυναίκα και πολιτική, μια διαφορετική ματιά» που διοργάνωσε η Βουλευτής του Ν. Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη. 

  Στο πάνελ συμμετείχαν η Βουλευτής Χανίων και π. Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου καθώς και η διοργανώτρια Βουλευτής Κορινθίας, ενώ το συντονισμό της συζήτησης έκανε η δημοσιογράφος, από την Τηλεόραση της Βουλής, Αλεξία Κουλούρη.

  Οι γυναίκες Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης και της στήριξης της Ελληνικής οικογένειας.

  Συμφώνησαν ότι χρειάζεται ομοψυχία, σχέδιο και πολύ δουλειά για να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να κάνει σημαντικά βήματα.

  Αναφέρθηκαν ακόμη, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα στην πολιτική και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ευκαιρία που τις έδωσαν οι πολίτες των περιοχών τους, να μπουν μπροστά και να παλέψουν για τον τόπο τους.

Exit mobile version