Η ενημέρωση του Δήμου Καστοριάς για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

By on 15/02/2021

Για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Καστοριάς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία η οποία σαρώνει όλη τη χώρα.

Ολόκληρος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε επί ποδός με συνεχείς αποχιονισμούς και ρίψεις αλατιού ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία σε όλες τις δημοτικές ενότητες και να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα ενώ σε απόλυτη προτεραιότητα βρίσκεται πάντοτε ο καθαρισμός του δρόμου που οδηγεί στο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει διαρκής επικοινωνία, συντονισμός και συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τους Προέδρους Κοινοτήτων καθώς επίσης και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι εκπαιδευτικές δομές είναι κλειστές έως και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, ενώ συστήνεται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και όπου αυτές κρίνονται απαραίτητες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Όλες οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Καστοριάς και κυρίως το “Βοήθεια στο Σπίτι” βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να εξυπηρετήσουν πολίτες που χρειάζονται υποστήριξη, ενώ η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας συνεχώς δίνει άμεσα λύσεις, έχοντας εκδώσει και δημοσιοποιήσεις πριν από λίγες μέρες και σχετικές οδηγίες προς τους πολίτες.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: