Η “Δύση” στη Δύση της (Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης)

By on 27/03/2022

   ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ-ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ !!!

    Έγινε πλέον ολοφάνερο για πιο λόγο οι “ηγέτες” της Δύσης, κάτω από τον βούρδουλα του Κάου μπόυ  πήραν τα οικονομικά μέτρα για να στραγγαλίσουν(;) την Ρωσία.

 -Το χθεσινό ταξίδι του “παππού” στις Βρυξέλες όσο κουραστικό κι αν του ήταν, είχε ουσία και μεταφράζεται σε πολλά-πολλά δις δολ.  τις επόμενες δεκαετίες για τις ΗΠΑ. Θα εξαντλήσουν οι Ευρωπαίοι όλα τα αποθέματα σχιστόλιθου των ΗΠΑ (όπου γης) στα επόμενα 30 χρόνια και βλέπουμε, με «χρυσές» τιμές. Θα «εργασθεί» ο Πρόεδρος Μπάιντεν υποσχέθηκε στην Φον Ντερ Λαιεν, ώστε φέτος και κάθε χρόνο να εξασφαλίσει για την Ευρώπη προμήθειες 15 δις κ. μ. επιπλέον Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) και θα του είμαστε και υποχρεωμένοι που να πάρει …. 

 -Θα είναι ανταγωνιστικές (στα υψηλότερα επίπεδα) οι τιμές του Αμερικανικού LNG με το μέγιστο δυνατό κέρδος, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες πηγές προμήθειας Φυσικού Αερίου (πλην Ρωσίας που απέκλεισαν) και τις οποίες στην συντριπτική πλειοψηφία τους, ελέγχουν και κατευθύνουν οι ΗΠΑ.

-Με ποια τιμή αγοράς οι “ηγέτες” της ΕΕ και με ποια λαϊκή εξουσιοδότηση η ασήμαντη κυρία της Κομισιόν «διαπραγματεύονται» για τις ζωές μας, δεν γίνεται πλήρως κατανοητό. Τα έδωσαν χοντρά στις φαρμακευτικές, ήρθε η σειρά των εταιρειών ενέργειας και των πολεμικών βιομηχανιών.  

                   ΟΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!! 

 -Και εσείς ανδρείκελα της ΕΕ δημοκράτες κατ’ επίφαση (με ένα παντελώς ανίσχυρο αιρετό Ευρωκοινοβούλιο και μια πανίσχυρη  διορισμένη Κομισιόν από τους Γερμανούς Βιομήχανους-τους μεγαλομέτοχους της Deutsche Bank και τους άλλους) αρκείστε σε μια χειραψία με τον κουρασμένο-αδηφάγο “γέροντα”. Εύγε!

 -Ο θείος Σαμ ανέστησε και το νεκρό εγκεφαλικά κατά τον κ Μακρόν ΝΑΤΟ, στα ταμεία του οποίου (πολεμικές βιομηχανίες) θα εισρεύσουν πολλά δις. δολ.

 -Η Τουρκία με τη δεύτερη δύναμη σε αριθμό στρατευμάτων στο ΝΑΤΟ, θα συμμετέχει σε στρατιωτικές αποστολές με τη συμμαχία σε όλα τα Ανατολικά Ευρωπαϊκά κράτη σήμερα και γιατί όχι και στα Βαλκανικά μετά όταν και αν χρειαστεί. Θα εξακολουθεί να πουλάει δικής της κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη  Μπαϊρακτάρ στην Ουκρανική κυβέρνηση. Επιπρόσθετα δε θα ασκεί διπλωματία στην εξωτερική πολιτική, διαπραγμάτευσης για ειρήνη μεταξύ των εμπολέμων μερών και όλα αυτά με την επιβράβευση των ΗΠΑ!  Είναι κάτι σαν τιμωρία για τους S400 και τη μη εφαρμογή του εμπάρκο εναντίον της Ρωσίας. Aferim Erdogan!                     

-Το πλέον έντιμο και ειλικρινές απέναντι στους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αδύναμοι και υποτελείς «ηγέτες» της, θα ήταν η παραδοχή της αδυναμίας σας να υλοποιήσετε το όραμα ολοκλήρωσης της ΕΕ όπως την ονειρεύτηκαν οι μεγάλοι δημιουργοί της και να  τη διαλύσετε. Θα έχετε το ΝΑΤΟ και μόνιμο πρόεδρο τον εκάστοτε (εκλεγμένο με το 20% των ψηφοφόρων ΗΠΑ) επικεφαλής του. Ούτε ΔΗΘΕΝ συνόδους κορυφής, ούτε ΔΗΘΕΝ αποφάσεις Κομισιόν, ούτε ΔΗΘΕΝ αποφάσεις Ευρωκοινοβουλίου. Κατοχυρώστε μόνο το χοντρό μισθουλάκο σας (attesion για απώλειες μιζών) και το λογαριασμό στα κορόιδα-στους ευρωπαίους πολίτες …. 

         ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: