Ε.ΣΥ. Κοζάνης: Καταγγέλλουμε την βανδαλιστική ενέργεια της οργάνωσης που υπογράφει με το όνομα “ANTIFA” στο γραφείο Ε.ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ2 στην οδό Φαρμάκη 10.

By on 27/06/2020

Καταγγέλλουμε την βανδαλιστική ενέργεια της οργάνωσης που υπογράφει με το όνομα “ANTIFA” στο γραφείο Ε.ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ2 στην οδό Φαρμάκη 10.

Το Σάββατο 27/6/2020 και στον εξωτερικό χώρο του γραφείου βρήκαμε ότι έγραψαν με σπρέι συνθήματα κατά του Προέδρου του φορέα  Ελλήνων Συνέλευσις ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και πάντα με την υπογραφή τους πράγμα το οποίο ξαναέγινε στο παρελθόν και κατατέθηκε καταγγελία στην αστυνομική διεύθυνση χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα .

Οι ενέργειες της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι απόλυτα απαράδεκτες και αντεθνικές πράγμα το οποίο είναι πασιφανές στα συνθήματα των ιδίων.

Η ασφάλεια των πολίτων έγκειται στην δικαιοδοσία και τις υποχρεώσεις της πολιτείας όταν αυτή λειτουργεί μέσα στα νομοθετικά πλαίσια και αρμοδιότητες που απορρέουν από το σύνταγμα και τους νόμους αυτής.

Η Ε.ΣΥ.Κοζανης2 είναι αυτόνομος Δημοτικός Οργανισμός και είναι μέλος του Αναγνωρισμένου Εθνικού Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις με αριθμό πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου 6199/4-9-2015. Σκοπός της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ενημέρωση όλων των Ελλήνων για τον κληρονομικό τους πλούτο και ένωσή τους, χωρίς ΚΟΜΜΑ – ΔΟΓΜΑ – ΧΡΩΜΑ.

Οι ενέργειες αυτές προσβάλουν την ίδια μας την Δημοκρατία όταν με αυτές παραβιάζονται τα δικαιώματα της ελεύθερης ύπαρξης και έκφρασης.

Κάθε τέτοιου είδους απαράδεκτων και άδικων ενεργειών ενώνουν και δυναμώνουν περισσότερο την έκφραση και την δυναμική αυτών που θίγονται…

Ασημόπουλος Δημήτριος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ε.ΣΥ Κοζανης2

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: