Ευχαριστίες του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

By on 05/07/2019

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» στην Κεντρική πλατεία της πόλης των Γρεβενών.

 

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του τόπου μας, της γαστρονομικής μας ταυτότητας αλλά και η γνωριμία των καταναλωτών μας με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες των Γρεβενών. Τον στόχο αυτό τον πετύχαμε και φέτος σε μεγάλο βαθμό.

 

Ως Διοικητικό Συμβούλιο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας κα μας έφεραν πιο κοντά στις παραδόσεις μας. Ευχαριστούμε λοιπόν: α) τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Πηγαδιτσιωτών», β) το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλιανός», γ) τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μαρκίδες Πούλιου» Σιάτιστας, δ) τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοπατσαραίων επαρχίας Ελασσόνας «Το Κοπάτσι», ε) τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκεπαστού Θεσσαλονίκης «Ανατολική Ρωμυλία», ζ) το Σύλλογο Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης και τέλος ευχαριστούμε την υπέροχη παιδική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. 

Ευχαριστούμε τους Επαγγελματίες συναδέλφους και Παραγωγούς που στήριξαν για ακόμη μία φορά το Φεστιβάλ συμμετέχοντας ως Εκθέτες.

 

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους-καταστηματάρχες που με τη συμβολή τους και την προθυμία  τους διοργανώσαμε και πάλι την επιτυχημένη δράση της «Λευκής Νύχτας» αλλά και όσους επέλεξαν να διαφημισθούν στο χώρο των εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς του Φεστιβάλ και της Λευκής Νύχτας: α) την Εγνατία ΑΤΕΒΕ, β) την Ελληνική Διατροφή Τεντόγλου και γ) την Ηλεκτραγορά Γρεβενών ΤΖΗΜΑΣ. Χωρίς την βοήθειά τους θα ήταν αδύνατον να υλοποιηθεί το 2ο Φεστιβάλ.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους πολίτες των Γρεβενών που αγκάλιασαν τις τριήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας γεμίζοντας ασφυκτικά την κεντρική πλατεία. Τους ευχαριστούμε επίσης που επέλεξαν τα καταστήματα της πόλης μας για να κάνουν τις αγορές τους τόσο το βράδυ της Λευκής Νύχτας όσο και τις προηγούμενες ημέρες, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στους συναδέλφους μας αλλά και στην ποιότητα και στην ποικιλία των προσφερομένων προϊόντων. Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη αυτή με πλούσια δώρα από τους δωρεάν λαχνούς.

Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί με αγάπη για τον τόπο μας και διάθεση για προσφορά μπορούμε να κάνουμε πολλά. 

Βάλαμε τις βάσεις και προχωράμε με όλους εσάς για εσάς. 

Σας ευχόμαστε υγεία και καλό καλοκαίρι.

 

Οι εκδηλώσεις έγιναν σε  συνδιοργάνωση με το Δήμο Γρεβενών καθώς και το  ΕΒΕ Γρεβενών.                                                                                                    

 

                                                                                                   Με εκτίμηση

                                                                                        Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου

                                                                                                      Γρεβενών

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: