Ευχαριστήριο του εργαστηρίου εκπαιδευτικής ρομποτικής ArtiRobots προς KIEFER ΤΕΚ

By on 24/01/2023

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής και υλοποίησης ενός  φωτοβολταικού πάρκου είχαν οι μικροί μαθητές του εργαστηρίου εκπαιδευτικής ρομποτικής Κοζάνης «ARTIROBOTS», που επισκέφθηκαν το εργοτάξιο της  kIEFER ΤΕΚ στο Βαθύλακκο.

H εκπαιδευτική  εκδρομή έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής  του «ARTIROBOTS» στο διαγωνισμό FIRST® LEGO® League Challenge SUPERPOWERΕD℠, που έχει ως αντικείμενο μεταξύ άλλων της δημιουργίας ενός  Project Καινοτομίας στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας*.

Το «ARTIROBOTS» θα ήθελε να ευχαριστήσει τα στελέχη της KIEFER ΤΕΚ κα Ολγα Ταμπακάκου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, τον κ.Νίκο Κλωνάρα υπεύθυνο εργοταξίου και τον κ. Κώστα Τσαμπούρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ για τη συμβολή τους στην άρτια πραγματοποιήση της επίσκεψης.

* Το FIRST® LEGO® League Challenge εισάγει σε παιδιά σε ηλικίας 9-16 τις έννοιες της επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (STEM) μέσω μιας διασκεδαστικής, και πρακτικής μάθησης. Οι συμμετέχοντες αποκτούν πραγματική εμπειρία επίλυσης προβλημάτων μέσω ενός καθοδηγημένου, παγκόσμιου προγράμματος ρομποτικής, βοηθώντας τους σημερινούς μαθητές και καθηγητές να χτίσουν μαζί ένα καλύτερο μέλλον.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: