Ευχαριστήριο Στέγης Παιδιού Κοζάνης«Άγιος Στυλιανός»

By on 09/09/2019

                                                           ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ       

                              ΤΟΥ  Δ .Σ   ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

                                Τ Η Σ   Σ Τ Ε Γ Η Σ  Π Α Ι Δ Ι Ο Υ  Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ

                                                  ” Ο ΆΓΙΟΣ ΣΤΎΛΙΑΝΟΣ”

Με τη χάρη του Θεού , ολοκληρώθηκαν και φέτος  οι  κατασκηνωτικές  περίοδοι στο μαγευτικό Φτελιό όπου φιλοξενήθηκαν  μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου,Λυκείου  καθώς επίσης και κυρίες.

Στην Κατασκήνωση πέρα από τις φθηνές και ποιοτικές διακοπές , το παιχνίδι, το κολύμπι,  τις αθλοπαιδιές, το νόστιμο φαγητό, τη ξενοιασιά, και την ομαδική ζωή τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν λόγο Οικοδομής και να γευθούν άρωμα χριστιανικής αγάπης .

Αίνος λοιπόν , ύμνος και δοξολογία στον Τριαδικό Θεό μας γιατί ευδόκησε και η προσπάθεια ολοκληρώθηκε . Όμως ευχαριστίες πολλές και σε όλους όσους συνέβαλαν , επωνύμους και ανωνύμους ,φανερούς και αφανείς .

Εν πρώτοις βαθύτατες ευχαριστίες  στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και ουσιαστικά στον μητροπολίτη  κκ. Παύλο για την ηθική, υλική και πνευματική στήριξη στο έργο των κατασκηνώσεων και κατά την φετινή περίοδο.   Με την ευλογία του,  οι  έμπειροι πνευματικοί  (π. Δημήτριος, π. Κυριακός)  καθώς  και ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Χριστοφόρος  είχαν την λειτουργική και πνευματική διακονία των κατασκηνωτών .  Βρέθηκαν κοντά στα παιδιά,  στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς, συζήτησαν θέματα που τους απασχολούν  και τέλεσαν κυρίως το μυστήριο της  Θ. Ευχαριστίας , μυστήριο  ζωής και σωτηρίας. Μύριες ευχαριστίες και προς αυτούς.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους και όλες που εθελοντικά και αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, τους καταστηματάρχες και επιχειρήσεις της πόλης μας αλλά και της  ευρύτερης περιοχής και σε όλους  όσους δραστηριοποιούνται σε πανελλήνιο επίπεδο τους πολλούς γνωστούς και αγνώστους φίλους μας, χορηγούς τροφίμων κ.λ.π.   τον  Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης  μερίμνει  των  οποίων  εστάλησαν παιδιά στην κατασκήνωση με δαπάνες του  Δήμου . Μια πολλή σημαντική προσφορά στους νέους της πόλης  μας.

Τέλος μαζί με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας παρακαλούμε βεβαιωθείτε και για τις προσευχές μας  στο Θεό  για υγεία   ψυχής και σώματος και δαψιλή   τα δωρήματα Του προς όλους .

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: