Ευχαριστήριο Λουκά Ζαρογιάννη, Υποψ. Βουλευτή ΚΙΝΑΛ Ν. Κοζάνης

By on 15/07/2019

Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι,

με την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου , θα ήθελα να  ευχαριστήσω από καρδίας όλους όσους στηρίξατε το Κίνημα Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ αλλά και εμένα προσωπικά.

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την αγάπη, την αποδοχή αλλά και την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου καθ όλη την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα κατατάσσοντας την υποψηφιότητα μου πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σας.

Ο αγώνας που δώσαμε από άκρη σε άκρη της Π.Ε Κοζάνης ήταν ένας αγώνας έντιμος , που βασίστηκε στην αλήθεια και την ειλικρίνεια στα πλαίσια των πολιτικών θέσεων μας για τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει  η χώρα αλλά και η περιοχή μας. Είμαστε η παράταξη που διαχρονικά οραματίστηκε και τόλμησε τις μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις  που μετασχημάτισαν την χώρα αλλά και την περιοχή μας και οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας και της προσφοράς της.

Χρησιμοποιώ πληθυντικό με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη γιατί  τον αγώνα αυτό δεν τον έδωσα μόνος μου, είχα την τύχη να έχω εξαιρετικούς ανθρώπους στο πλευρό μου.

Ανθρώπους  που συντάχθηκαν στον αγώνα μου  από την πρώτη στιγμή  με προσωπική ανιδιοτέλεια , όλων των ηλικιών , που πίστεψαν σε εμένα προσωπικά αλλά και στο γεγονός  πως μαζί μπορούμε να πείσουμε τους πολίτες να μας εμπιστευθούν και να συνδράμουν στην επικοινωνία  των ιδεών ,του οράματος καθώς  και του σχεδίου μας για την περιοχή.

Ανθρώπους  με τους οποίους μας ένωσαν οι κοινές αγωνίες, οι προβληματισμοί αλλά και το  κοινό όραμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

 

Το αποτέλεσμα των εκλογών σε εθνικό επίπεδο σαφώς είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει και να αποτελέσει εφαλτήριο ενός γόνιμου διάλογου στο εσωτερικό μας  για την ανασύνταξη και το μέλλον της παράταξης.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου για την συμβολή τους στην θεμελίωση του διψήφιου ποσοστού του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ  στην Π.Ε Κοζάνης. Καταφέραμε και επιτύχαμε σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις διψήφιο ποσοστό , κάτι που είναι αποτέλεσμα αξιομνημόνευτης ενότητας και συλλογικής προσπαθείας που επικράτησε ανάμεσά μας σε όλη την προεκλογική περίοδο , θέτοντας ως προτεραιότητα την πορεία της  παράταξης.

 

Προσωπικά δεσμεύομαι να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας με γνώμονα το συμφέρον του τόπου αλλά και της πατρίδας μας ,δηλώνοντας με όλες μου τις δυνάμεις παρών στις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον της γενιάς μας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

 

#mazi_tolmame

#Βγαίνουμε_μπροστά

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: