Ευχαριστήριο ΔΙΕΚ Κοζάνης στον Παιδικό Σταθμό ΜΠΛΕ-ΜΩΒ

By on 18/12/2018

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης ευχαριστεί τον Παιδικό Σταθμό ΜΠΛΕ-ΜΩΒ που εμπιστεύτηκε το μακιγιάζ πλήθους μικρών ηθοποιών των δύο Χριστουγεννιάτικων θεατρικών παραστάσεων που ανέβηκαν στην Αίθουσα της Στέγης του Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης  Κοζάνης στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες των Τμημάτων Γ1 και Γ2 της Ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ».

Ευχαριστεί, ιδιαιτέρως, την Εταιρεία Ειδών Κομμωτικής “ARTESIO STORES”στο κέντρο της Κοζάνης για την προσφορά των  υλικώνμακιγιάζ.

Συγχαίρει τις εκπαιδεύτριες-αισθητικούς κ.Λιούλια Φανή, Λίτσιου Αλεξία  και Ζαρκάδα Ευαγγελία για την υπευθυνότητα, συνεργασία, υπομονή και προπαντός αγάπη για τη δουλειά τους.

Κυρίως, όμως, συγχαίρει τους σπουδαστές και σπουδάστριές των τμημάτων Γ1 και Γ2 της Ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» του ΔΙΕΚ για την συμβολή τους στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος καθώς και για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειαπου επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Να είναι σίγουροι ότι η εμπειρία που αποκτάται μέσα από δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, σε πραγματικές συνθήκες, με την ανάληψη δράσης και τη συνεργατικότητα είναι δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην αγορά εργασίας.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Ρουσιάδου Στέλλα

Διευθύντρια Δ.Ι.Ε.Κ Κοζάνης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: