Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Π. Πλακεντά στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

By on 24/04/2019

Τα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς

Ο αγώνας -για τα ενεργειακά- είναι δύσκολος αλλά μας βρίσκει σε ενότητα και ομοψυχία

Με την διαπίστωση ότι «όσοι καθόμαστε σήμερα σε αυτό το τραπέζι, μπορεί να έχουμε διαφορετική αφετηρία όμως ο στόχος παραμένει ΚΟΙΝΟΣ», το προεδρείο και συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ υποδέχθηκαν στα γραφεία του σωματείου τον υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.

Συνοδευόμενος, κατά την επίσκεψη, από συμβούλους του συνδυασμού του ο κ. Πλακεντάς  δεν παρέλειψε κατά τη διάρκεια της συζήτησης να υπογραμμίσει ότι «η σημερινή, ίσως να είναι η σημαντικότερη επίσκεψή μας καθότι μέσα από την κουβέντα με το σωματείο γινόμαστε αποδέκτες των θεμάτων και των προβληματισμών που συνδέονται με την ανάπτυξη και προοπτική της κοινωνίας μας».

Συμφωνώντας, δε, απόλυτα με τις ανησυχίες του συνδικάτου (όπως αυτές έχουν εκφραστεί μέσα από Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις) για θέματα όπως η τύχη των λιγνιτών, η λειτουργία των μονάδων, το ξεπούλημα Μελίτης και Μεγαλόπολης και αναγνωρίζοντας ότι η μάχη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και βαθμό δυσκολίας ο κ. Πλακεντάς υπογράμμισε πως «θα είμαστε δίπλα στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ και των σωματείων της, δίπλα στους εργαζόμενους ενώ είμαστε έτοιμοι να κουβεντιάσουμε στο πλαίσιο του κοινού μας στόχου».

Σε ότι έχει να κάνει με το μείζον θέμα της απρόσκοπτης λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης και τη διασφάλιση παροχής θερμικής ενέργειας για τους καταναλωτές, ο κ. Πλακεντάς ζήτησε τη συνδρομή και παρέμβαση του σωματείου έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα μέχρι τη στιγμή που το δίκτυο της Τ/Θ «κουμπώσει» στην «Πτολεμαΐδα V»

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, έχοντας ήδη ζητήσει από όλους τους υποψηφίους να καταθέσουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις θέσεις και τις προτάσεις τους για τα ενεργειακά ζητήματα, θα έχει την πόρτα του ανοιχτή για κάθε ένα που θα θελήσει να τον επισκεφθεί, να καταθέσει το πρόγραμμά του και να κουβεντιάσει επί ζητημάτων που άπτονται των ενεργειακών ή οποιονδήποτε άλλων στα οποία το συνδικάτο μπορεί να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: