Επίσκεψη του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη  στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς

By on 29/03/2021

H δημοτική αρχή, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο σχολείο και τις ανάγκες του”

Επίσκεψη στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης για να συγχαρεί και από κοντά τους συντελεστές της πρόσφατης βράβευσης του σχολείου στο διεθνή διαγωνισμό Ποίησης και Θεάτρου “Castello Di Duino” που πραγματοποιήθηκε στην Τεργέστη, αλλά και γενικότερα όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, που κάνουν καθημερινά εξαιρετική δουλειά, με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Επιτροπής Β’ θμιας Εκπαίδευσης, Λάζαρο Ζήση και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, Πέτρο Δοκόπουλο, είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς για όλα τα ζητήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, ώστε με την απαραίτητη συνεργασία και τον κατάλληλο συντονισμό ενεργειών να διαμορφωθεί ένα περιβάλλον ακόμη πιο λειτουργικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό για όλους. 

Παράλληλα, συνομίλησε με τα παιδιά, εξέφρασε σε όλους την ικανοποίησή του για τη δουλειά και τις δράσεις του σχολείου, ενώ εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τις πανέμορφες κατασκευές που κάνουν αυτή τη περίοδο τα παιδιά εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Διευθυντής, κ. Αναστάσιος Τζιλίνης, ευχαριστώντας θερμότατα τον Δήμαρχο για την επίσκεψη, τόνισε ότι “η δημοτική αρχή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο σχολείο και τις ανάγκες του, παρέχοντας κάθε είδους βοήθεια, γεγονός που μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για να προσφέρουμε καθημερινά ό,τι καλύτερο στα παιδιά”.   

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: