Επίσκεψη της Ευρωβουλευτή κ. Μαρίας Σπυράκη στο Ιστορικό, Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο (ΦΩΤΟ)

By on 12/10/2019

Στις 21-09-2019, παρευρέθηκε στην Κοζάνη, η κ. Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής, που ανήκει στην Κoιvoβoυλευτική Ομάδα ταυ Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Χριστιαvoδημoκράτες) (Μέλος-Ελλάδα – Νέα Δημοκρατία) και μίλησε στο 1ο Βαλκανικό Συνέδριο, για τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης.

Με την ευκαιρία αυτή, προσκαλεσμένη από το Βουλευτή Ν.Δ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, επισκέφτηκε και το Ιστορικό, Λαογραφικό και Φυσικής Μουσείο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης.

Περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου από τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο του Συνδέσμου και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τα εκθέματα και το έργο που επιτελείται από το Δ.Σ. του Συνδέσμου. 

Δεσμεύτηκε να βοηθήσει, ώστε το έργο του Συνδέσμου να συνεχισθεί και μέσα από τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες να διαμορφωθούν οι συνθήκες, ώστε να εξασφαλισθούν οι οικονομικοί πόροι για τη συντήρηση των εκθεμάτων και να επιτευχθεί ο στόχος της αναγνώρισης του Ιστορικού, Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης από το Υπουργείο Πολιτισμού, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Η κ. Ευρωβουλευτής ενημερώθηκε για τις προτάσεις που στάλθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τυχόν οικονομικές ενισχύσεις-επιχορηγήσεις του Μουσείου προκειμένου να συμβάλουν τόσο στην εύρυθμή λειτουργία του, όσο και στις πολιτιστικές – πολιτισμικές δράσεις του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης, ενισχύοντας την ενεργό παρουσία του στην ευρύτερη περιοχή μας.

This slideshow requires JavaScript.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί την Ευρωβουλευτή, κ. Μαρία Σπυράκη για την επίσκεψή της, καθώς και το Βουλευτή Κοζάνης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη. 

 

Το Δ.Σ.

του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών 

Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: