Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στη Δ.Ε.Υ.Α.Ε. και στη λαϊκή αγορά

By on 25/04/2019

Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στη Δ.Ε.Υ.Α.Ε. και τα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου, συνοδεία υποψηφίων συμβούλων τού συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!», επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου, στις 7:30 η ώρα το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού και πρασίνου του Δήμου Εορδαίας που στεγάζονται στο κτήριο της πρώην ΑΕΒΑΛ.

Συναντήθηκε εκεί με τους εργαζόμενους και μέλη τού Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Εορδαίας, καθώς και με Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Πρασίνου. Συζήτησε από κοντά τα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν, τα οποία είναι κυρίως η έλλειψη θέρμανσης αλλά και πόσιμου νερού, καθώς και το θέμα της καθαριότητας στις εγκαταστάσεις. Οι τουαλέτες τους είναι απαράδεκτες ενώ οι υπάλληλοι αναγκάζονται να πληρώνουν από μόνοι τους συνεργείο καθαρισμού για να τις καθαρίζει. Επίσης στο χώρο κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα τα οποία αποτελούν κίνδυνο για τους εργαζομένους. Τονίστηκε πως ο μηχανολογικός εξοπλισμός των συνεργείων είναι πλέον απαρχαιωμένος και χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Τέλος, σημαντικό πρόβλημα είναι πως δε διαθέτει ο Δήμος μέσον για τη μεταφορά τους από και προς τα συνεργεία όπου στεγάζονται.

This slideshow requires JavaScript.

Η κα. Τερζοπούλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των συνεργείων και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει διά ζώσης τις ακατάλληλες συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Αποχωρώντας ευχήθηκε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στους εργαζομένους.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών της, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας, εχθές, 22 Απριλίου, το πρωί, επισκέφθηκε τη Δ.Ε.Υ.Α.Ε., όπου ενημερώθηκε για τα θέματα τής Επιχείρησης από τη διευθύντρια Καρακασίδου Ησαΐα καθώς και να ευχηθεί καλό Πάσχα και καλή ανάσταση στους εργαζομένους.

 

Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στη λαϊκή αγορά

Τη λαϊκή αγορά τής Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε χθες 24 Απριλίου, το πρωί η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου. Το εκλογικό κέντρο τού συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!» ήταν ο χώρος συγκέντρωσης από όπου ξεκίνησε, παρέα με υποψηφίους συμβούλους, τον περίπατό τους στην Πτολεμαΐδα.

Πρώτος σταθμός, η λαϊκή αγορά τής πόλης, όπου οι κάτοικοι έκαναν τις απαραίτητες αγορές για το πασχαλινό τραπέζι.

Στη συνέχεια ακολούθησε βόλτα στο κέντρο τής πόλης, ευκαιρία για να χαιρετήσουν και να ανταλλάξουν ευχές με τους πολίτες.

Ο ανοιξιάτικος καιρός “επέβαλλε” μια στάση για έναν καφέ στο κέντρο της Πτολεμαΐδας.

This slideshow requires JavaScript.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: