Εορδαία: Πρόσκληση διαμαρτυρίας για τις συγχωνεύσεις των σχολικων μονάδων

By on 18/03/2011
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣΚαλούμε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη συγχώνευση των δύο Γυμνασίων του Δήμου Εορδαίας την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης μας στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Η συμπαράσταση σας θα μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά των συγχωνεύσεων και θα δυναμώσει τη φωνή μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.

 

Αξίζει τον κόπο.

 

Τα χρήματα που επενδύουμε για την μόρφωση των παιδιών μας, γυρίζουν πίσω.

 

Οι μαθητές έχουν δικαίωμα να επιλέγουν τον τόπο σπουδών τους.

Η Συντονιστική Επιτροπή

One Comment

  1. sinti

    18/03/2011 at 16:31

    ‘Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, για αντιδράσεις σχετικά με συνενώσεις σχολείων’

    Θα ήθελα να κάνω έκκληση σε ορισμένους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκπαίδευσης, να μην εμπλέκουν τα παιδιά σε αντιπαραθέσεις, που αφορούν στη διοικητική αναδιάρθρωση της Εκπαίδευσης.

    Το Υπουργείο Παιδείας είναι ανοιχτό σε κάθε συζήτηση, σε κάθε κριτική και αντιπαράθεση, υπάρχει όμως μια «κόκκινη γραμμή».
    Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους: να βγαίνουν τα παιδιά από τις τάξεις και να χρησιμοποιούνται ως θέαμα σε κανάλια και μάλιστα σε ώρες μαθήματος.

    Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατάθεση των επιχειρημάτων στο συγκεκριμένο θέμα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: