giapraki.com

Εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα (ΦΩΤΟ)

Ισπανία

Η ευρωπαϊκή χώρα είναι γνωστή για τα πέτρινα κάστρα, τα χιονισμένα βουνά, τα σημαντικά μνημεία και τις σύγχρονες πόλεις που την καθιστούν αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό.

Τα Πυρηναία και τα Πίκος ντε Εουρόπα είναι διάσημες οροσειρές ιδανικές για πεζοπορία.

Στα εδάφη της στον Ατλαντικό Ωκεανό βρίσκονται τα Κανάρια Νησιά (εικόνα), που έχουν σχηματιστεί από ηφαιστειακές εκρήξεις.

Αυτά τα νησιά είναι γνωστά για τον μεγάλο αριθμό των ενδημικών ειδών τους, όπως είναι το χερσαίο ιγκουάνα, η γιγάντια χελώνα και διάφορα είδη σπιζίδων και θαλάσσιων ζώων.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια θαλάσσια ζωής στον κόσμο.



Κένυα

Η χώρα της Ανατολικής Αφρικής, γνωστή για την άγρια ζωή, τον πολιτισμό και τα όμορφα τοπία της, προσελκύει αμέτρητους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η χώρα παραμένει ως επί το πλείστον ζεστή όλο τον χρόνο, με δροσερά πρωινά και βράδια.

Θάλασσα του Κορτές, Μεξικό

Η Θάλασσα του Κορτές, ή Κόλπος της Καλιφόρνιας, που χωρίζει τη χερσόνησο Μπάχα της Καλιφόρνιας από την ηπειρωτική χώρα του Μεξικού, είναι γνωστή για τα θαλάσσια σπορ και τις δραστηριότητες ψαρέματος που προσφέρει. Η θάλασσα φιλοξενεί πάνω από 900 είδη ψαριών και πάνω από 2.000 είδη θαλάσσιων ασπόνδυλων, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο εξωτικά και σπανιότερα θαλάσσια ζώα στον κόσμο, όπως η πυγμαία φώκαινα και ο φαλαινοκαρχαρίας.

Ουρουγουάη

Η δεύτερη μικρότερη χώρα της Νότιας Αμερικής προσελκύει αμέτρητους τουρίστες χάρη στην παλιά πόλη της πρωτεύουσας του Μοντεβιδέο, στην οποία υπάρχουν μουσεία, υπαίθριες αγορές και εστιατόρια. Η χώρα έχει γραφικά παραθαλάσσια θέρετρα, όπως είναι η Πιριάπολις και η Πούντα ντελ Έστε.

Αριζόνα, ΗΠΑ

Η έκτη μεγαλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ είναι γνωστή για τις οδικές εκδρομές με στάσεις σε συναρπαστικά τοπία, όπως η Κοιλάδα των Μνημείων (εικόνα), το Γκραντ Κάνυον και το Καθίντραλ Ροκ. Δημοφιλείς πόλεις είναι μεταξύ άλλων η Τουσόν, γνωστή για τις ερήμους της, και η Σεντόνα, γνωστή για τα κόκκινα βράχια της.

Ισλανδία

Η μαγευτική νησιωτική χώρα της Σκανδιναβίας είναι το απόλυτο καταφύγιο για τους φυσιολάτρες. Τα καλυμμένα με πάγο ηφαίστεια, οι θερμοπίδακες και το εντυπωσιακό βόρειο σέλας είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατά της.

 



Γουιλσάιρ, Αγγλία

Με βαθιές ρίζες στην ιστορία και τον πολιτισμό, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια πληθώρα από αξιοθέατα: κάστρα πολλών αιώνων, ειδυλλιακές παραλίες και αρχαιολογικά θαύματα.

Ινδία

Μια περιοχή με εντυπωσιακή ποικιλομορφία, η Ινδία προσφέρει μια εμπειρία που θα αγγίξει την ψυχή σας. Από το ποικίλο γεωγραφικό έδαφος μέχρι το πλήθος των ανθρώπων της και τις ξεχωριστές γαστριμαργικές δημιουργίες, αυτό το ζωηρό ασιατικό έθνος θα σας αφήσει παντελώς γοητευμένους.



Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Η οροσειρά της Σιέρα Νεβάδα, τα λιβάδια της Κεντρικής κοιλάδας, η έρημος Μοχάβι και οι παραλίες με τους γκρεμούς χαρίζουν στη Χρυσή Πολιτεία απαράμιλλη γοητεία και μια άγρια ομορφιά

 

 

msn.com

Exit mobile version