Ενημέρωση για το επίδομα θέρμανσης στα καυσόξυλα ή πέλλετ

By on 09/01/2021

Έπειτα από την παρέμβαση του Συλλόγου μας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης στις 30 Δεκεμβρίου 2020 και την κοινοποίηση του προβλήματος στις Αρμόδιες Υπηρεσίες και Θεσμικούς Φορείς, για το επίδομα θέρμανσης που αφορούσε την μη  αναγνώριση – αποδοχή των αιτήσεων για τις επιλογές των καυσόξυλων και πέλλετ (pellet) σε χωριά κάτω των 2500 χιλιάδων κατοίκων, το ζήτημα λύθηκε και οι αιτήσεις πλέον γίνονται αποδεκτές εφόσον πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις.

Ένα πρόβλημα πάρα πολύ σοβαρό αφού όπως αποδείχθηκε δεν ήταν μόνο στα χωριά του Ελλησπόντου και τοπικό της Κοζάνης, αλλά και ευρύτερα σε όλη την Ελλάδα και υπήρχε κίνδυνος να μην επιδοτηθούν χιλιάδες νοικοκυριά με το ζήτημα που προέκυπτε κατά την καταχώρηση του Ταχυδρομικού Κώδικα και την αντιστοιχία των χωριών με τις πόλεις.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους ενδιαφερόμενους πως μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι και την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη προμηθευτεί (από 1η Ιουνίου 2020) ή σκοπεύουν να προμηθευτούν μετέπειτα καυσόξυλα ή πέλλετ (pellet).

Έτσι στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους δεν βρίσκουν τον οικισμό τους ή έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 213162100, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση και ήδη έχουν γίνει επικαιροποιήσεις των καταλόγων, μετά από σχετική επικοινωνία των ενδιαφερόμενων.

 

Με τιμή για το Δ.Σ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ             ΤΕΝΤΣΟΓΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: