Ενδεχόμενη μείωση τιμής διοδίων πριν το Πάσχα

By on 31/03/2011

ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥΤο ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία για τη μείωση των διοδίων ακόμη και πριν απότο Πάσχα, άφησε σήμερα ανοιχτό ο Yφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σήμερα τις ανακοινώσεις, αν και η πλευρά των τραπεζών το ήθελε. Εμείς, την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιοποιήσουμε το σύνολο των προτάσεών μας. Συνεχίζω να πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα μπορείνα υπάρξει και συμφωνία», δήλωσε ο κ. Μαγκριώτης.

Πηγή:newsbeast


Όπως είπε ο κ. Μαγκριώτης, το ελληνικό Δημόσιο έχει λύσει τα περισσότερα από ταπροβλήματα, που ετέθησαν. Επιπλέον, επιταχύνθηκαν οι απαλλοτριώσεις, λύθηκαν προβλήματα χρηματοδότησης του δημοσίου και της ΕΕ και θεσπίσθηκαν ρυθμίσεις γιατο θέμα των διοδίων, όσον αφορά την καταβολή τους.

«Στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τραπεζών και των παραχωρησιούχων έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των διοδίων και τη λύση των τεχνικών προβλημάτων», σημειώνει ο Υπουργός και προσθέτει ότι οι εργασίες στα εργοτάξια σταματούν, επειδή «οι τράπεζες διακόπτουν τη χρηματοδότηση των έργων και αυτό δεν είναι ευθύνη του δημοσίου».

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: