giapraki.com

ΕΛΠΙΔΑ Δυτικής Μακεδονίας: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ναούμ Μπούση

Μεγάλωσε με τη λίμνη και την αγάπησε. Ως γνήσιος Καστοριανός αγάπησε και την τέχνη της γούνας. Έζησε επαγγελματικά με αυτήν  και σήμερα λυπάται που βλέπει τη γούνα να αργοπεθαίνει και να χάνεται εξαιτίας λανθασμένων πολιτικών. Τον πονάει που βλέπει τον ναυταθλητισμό να παραπαίει αβοήθητος, αντί να έχει ήδη αναδειχθεί ως ένας σημαντικός πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης και ταυτόχρονα να μένει αναξιοποίητος ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος μια ευλογημένης από τη φύση περιοχής.

Όμως ως γνήσιος αθλητής έχει μάθει να αγωνίζεται και γι αυτό ο Ναούμ Μπούσης μπαίνει δυναμικά στον συνδυασμό μας. Η Καστοριά σίγουρα μπορεί καλύτερα.

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Ναούμ!

Βιογραφικό.

Ονομάζομαι Ναούμ Μπούσης του Κωνσταντίνου και γεννήθηκα στο Μαυροχώρι Καστοριάς το 1982, όπου και διαμένω μόνιμα.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Καστοριάς και υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Είμαι παντρεμένος με τη Φιλιώ Θεοδώρου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίων KINESIS PERSONAL (Αθήνα- Καστοριά).

Επαγγελματικά ασχολούμαι από το 2004 ενεργά με τον κλάδο της γουνοποιίας, διατηρώντας εργαστήριο γουναρικής και από το 2017 είμαι ταυτόχρονα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος μηχανημάτων γυμναστικής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από τα γυμνασιακά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον αθλητισμό όπου και είχα σημαντικές διακρίσεις ως αθλητής κωπηλασίας του Ναυτικού  Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς. Ολοκληρώνοντας την πορεία μου ως αθλητής και θέλοντας να συνεχίσω να υπηρετώ το αθλητικό ιδεώδες, από το 2004 έως το 2011, ήμουν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου. Από το 2011 μέχρι και το 2015 κατείχα τη θέση του αντιπροέδρου και από το 2015 μέχρι και σήμερα είμαι πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου.

Είμαι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στο Μαυροχώρι από το 2014 όπου και υπηρετώ τις ανάγκες των συμπολιτών μου.

Συμμετέχω στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές στο συνδυασμό “ΕΛΠΙΔΑ” με επικεφαλής τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Βιώνοντας προσωπικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του εμπορίου, της μεταποίησης και της παροχής υπηρεσίας, βλέποντας τη γούνα να αργοπεθαίνει και να χάνεται εξαιτίας λανθασμένων πολιτικών τακτικών, τον αθλητισμό μας να παραπαίει και τον ανεκμετάλλευτο φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο, πήρα την απόφαση να στρατευτώ με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, γιατί ενστερνίστηκε αμέσως τους προβληματισμούς μου και με έπεισε ότι όλοι μαζί μπορούμε να βγούμε από τη κρίση με οργανωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο.  

Γραφείο τύπου.

 

Exit mobile version