Εκδηλώσεις για το καλοκαίρι από το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών

By on 13/06/2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝΕκθέσεις φωτογραφίας για τα ταξίδια του καλοκαιριού στην περιοχή των Πρεσπών, δημιουργία μουσικών οργάνων με ανακυκλώσιμα υλικά, αλλά και συλλογή τσαγιού στη λίμνη είναι μόνο λίγες από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει για τον Ιούνιο το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών, μια μη κυβερνητική οργάνωση με πλούσια δραστηριότητα στην περιοχή των συνόρων της Ελλάδας με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ.

Πηγή: aggelioforos.gr

 

Οι εκδηλώσεις αυτές ξεκίνησαν ήδη με την κινητή έκθεση φωτογραφίας «Κάνε ένα ταξίδι το καλοκαίρι» στο παλιό Δημαρχείο και στη βιβλιοθήκη του Λαιμού και συνεχίστηκαν με προβολή ταινιών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγιος Γερμανός» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του παιδιού.

 

Το Σάββατο 26 Ιουνίου το Πολιτιστικό Τρίγωνο διοργανώνει συναυλία με τα μουσικά όργανα που κατασκεύασαν, με ανακυκλώσιμα υλικά, μικροί και μεγάλοι κατά τους εορτασμούς της ημέρας περιβάλλοντος. Υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής Σόνιας Χαραλαμπίδου θα γίνουν επίσης δραστηριότητες ζωγραφικής σχετικά με τη μουσική και παιχνίδια με τη μουσική και το χορό.

 

Στις 2 και 3 Ιουλίου, τέλος, διοργανώνεται εξόρμηση συλλογής τσαγιού και πεζοπορίας στις Πρέσπες.

 

Στο μεταξύ από τις 27 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Πρέσπα η, καθιερωμένη, πλέον, διεθνής συνάντηση νέων εθελοντών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: