Εγκρίθηκε ο προσωρινός ανάδοχος για το έργο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Δ. Σιάτιστας Ν. Κοζάνης», με προϋπολογισμό: 3.548.387,10 ΕΥΡΩ πλέον ΦΠΑ

By on 25/09/2022

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην

συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο προσωρινός ανάδοχος του εμβληματικού έργου: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Δ. Σιάτιστας Ν. Κοζάνης», προϋπολογισμού 3.548.387,10 € πλέον Φ.Π.Α. 

 

Στο συγκεκριμένο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται τα παρακάτω μέρη:

Η εγκατάσταση επεξεργασίας, από τα έργα εισόδου – προεπεξεργασίας μέχρι το φρεάτιο εξόδου,  εντός των ορίων του γηπέδου εγκατάστασης της ΕΕΛ.

 

Η διασύνδεση των έργων εισόδου με τον αγωγό του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού, που φθάνει μέχρι το όριο του γηπέδου της ΕΕΛ.

 

Η διασύνδεση της εκροής του επεξεργασμένου νερού με κλειστό αγωγό εκροής και η κατασκευή του αγωγού αυτού, ο οποίος θα εγκατασταθεί υπόγεια σε όρυγμα κατά μήκος του υδατορέματος Κοντολάκκια και του παράπλευρου αγροτικού δρόμου, σε συνολικό μήκος 1150m προς τα κατάντη, με αγωγό PVC, σειρά 41 / Φ500, με σκοπό την διευθέτηση των επεξεργασμένων λυμάτων

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει να σχεδιάζει, να προγραμματίζει και να υλοποιεί έργα υποδομών με στόχο  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: