Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος -μέσω ΚΕΔΕ- στον Δήμο Κοζάνης

By on 18/09/2020

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID- 19, το Κοινωφελές Ίδρυμα  Σταύρος Νιάρχος ενέκρινε δωρεά ποσού €1.478.300,00 ευρώ προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε βασικά επισιτιστικά αγαθά, μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δήμων της Ελλάδας. Τον συντονισμό της διαδικασίας είχε Κ.Ε.Δ.Ε., η οποία  αποδέχτηκε τη δωρεά με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η δωρεά έχει διατεθεί για την προμήθεια ειδών διατροφής  μέσω πίστωσης από την εταιρεία «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ», τα οποία θα διανεμηθούν από τους Δήμους στα Κοινωνικά Παντοπωλεία – Τράπεζες Τροφίμων.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, εκπροσωπώντας το Δήμο Κοζάνης, παρέλαβε τη συγκεκριμένη δωρεά αξίας 6.026,82ευρώ, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την σημαντικής αξίας δωρεά που θα ενισχύσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: