Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς

By on 16/09/2020

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καστοριάς ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα διανεμηθούν πατάτες, προσφορά της Εταιρείας του κ. Λάμπρου Κασιόλα από τη Βασιλειάδα Καστοριάς.

Η διανομή θα γίνει σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (ΔΗΝΑΚ), από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. 

Υπενθυμίζεται ότι όσοι προσέρχονται στο συγκεκριμένο χώρο για την παραλαβή θα πρέπει να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας. Δηλαδή, χρήση μάσκας και γαντιών και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου προηγήθηκε διανομή ειδών διαβίωσης και τροφίμων, καθώς και υγειονομικών υλικών στους Ρομά, σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ συμπολίτης μας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε, για μία ακόμη φορά, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καστοριάς, μεγάλη ποσότητα σάλτσας ντομάτας. 

 

Ο Δήμος Καστοριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημοσίως τόσο την Εταιρεία του κ. Λάμπρου Κασιόλα, όσο και τον ανώνυμο συμπολίτη μας, καθώς επίσης τους κυρίους Δημήτριο Κέφη και Γρηγόριο Ρουσκόπουλο για τις εργασίες φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης. Ενέργειες συμπαράστασης και αλληλεγγύης που ενθαρρύνουν και ενισχύουν σημαντικά την προσπάθεια που καταβάλλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: