Δεύτερο Fam Trip από την Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

By on 17/09/2021

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου το Δεύτερο Fam Trip που διοργανώνει η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το Fam Trip ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου από την Θεσσαλονίκη και αποτελείται από 10 γυναίκες επαγγελματίες τουρισμού εμπειρίας υψηλής ποιότητας από τις ΗΠΑ.

Στην πορεία του ταξιδιού, οι επαγγελματίες του τουρισμού εντυπωσιάστηκαν από την περιοχή μας και όσα έχει να προσφέρει, χαρακτηρίζοντάς την ως ακατέργαστο διαμάντι…!
Το ταξίδι συνεχίζεται με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό έως και σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτών των ταξιδιών η Εταιρία Τουρισμού στοχεύει πέρα από τις επισκέψεις σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιφέρειάς μας, και στην ανάδειξη των ιδιαίτερων γαστρονομικών στοιχείων της Δυτικής Μακεδονίας. Η γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα κάθε περιοχής, αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο, συμπεριλαμβάνοντάς τα σε κάθε γευστική δράση και στο καθημερινό πρόγραμμα.

Στόχος είναι η ανάδειξη και η παρουσίαση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του προορισμού Δυτική Μακεδονία αλλά και του σημαντικού έργου που επιτελείται από τους φορείς του τουρισμού της περιοχής, τους ανθρώπους, τη φιλοξενία, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα τοπικά προϊόντα, τις αυθεντικές γεύσεις της τοπικής κουζίνας, τα ιδιαίτερα κρασιά  και τη σημαντική δυναμική στον τουρισμό της περιοχής μας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: