ΔΕΥΑΠ: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

By on 22/03/2011

ΔΕΥΑΠ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟΜε τραγούδια, ποιήματα, θεατρικά δρώμενα και ξεχωριστή διάθεση τα παιδιά της Πτολεμαΐδας έστειλαν το μήνυμα για την εξοικονόμηση νερού μέσα από την εκδήλωση που διοργάνωσαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας  η Διεύθυνση και το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.


«Σκοπός της εκδήλωσης με θέμα  ‘Νερό…νεράκι’ είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες μας για τη σωστή χρήση και εξοικονόμηση ενός από τα πιο σημαντικά αγαθά στη ζωή μας που είναι το νερό, αλλά και να δείξει η επιχείρηση για ακόμα μια φορά την κοινωνική της ευθύνη» τόνισε στο χαιρετισμό του ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΠ, Αλέξανδρος Μουρατίδης.

Ο κ. Μουρατίδης ανέφερε ότι η δημοτική αρχή έχει αναλάβει και επιτελεί σημαντικά έργα ύδρευσης στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες της Εορδαίας, σεβόμενη το αναφαίρετο δικαίωμα των καταναλωτών να πίνουν καλής ποιότητας νερό.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μηνύματα της εκδήλωσης για οικονομία στο νερό, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Δημήτρης Τσαγκαλίδης, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

«Φέτος κάναμε ένα μεγαλύτερο βήμα όσον αφορά στην εκδήλωση αυτή που σκοπό έχει να αποτελέσει θεσμό» τόνισε η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ, Όλγα Εφραιμίδου, ευχαριστώντας τους χορηγούς.

Με το δικό της τρόπο η εμψυχώτρια και υπεύθυνη του ΔΗΠΑΙΘΕ, Μάρθα Μαυρίδου, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από τα βιώματά τους.

Μέσα από ένα βίντεο αναδείχθηκε η διαδρομή του νερού και μέσα με θεατρικά παιχνίδια και τις ζωγραφιές των παιδιών του δημοτικού σχολείου «πέρασε» το μήνυμα της ορθής χρήσης στους μεγάλους.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: