Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: 1ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο στα Σέρβια (VIDEO)

By on 03/12/2018

Το 1ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Σέρβια το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου 2018. Κορυφαίοι ιατροί όλων σχεδόν των ειδικοτήτων με μεγάλη κλινική-διδακτική εμπειρία και επιστημονική καταξίωση θα παρουσιάσουν στις δύο ημέρες του συνεδρίου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής επιστήμης προσεγγίζοντας παράλληλα, μέσα από τις τοποθετήσεις τους και τη συζήτηση που θα αναπτυχθεί, ζητήματα που αφορούν τους πολίτες του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού και της ευρύτερης περιοχής.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ για το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 8μ.μ. είναι προγραμματισμένη η ειδική εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθούν πρόσωπα που έχουν καταξιωθεί στο χώρο που δραστηριοποιούνται (επιστημονικό, αθλητικό κοινωνικό) και σύλλογοι με σημείο αναφοράς το Δήμο Σερβίων–Βελβεντού.

Πρόκειται για μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με καλεσμένους ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες από το χώρο της υγείας.  

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο «στόχος του Συνεδρίου είναι οι πολίτες να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της ιατρικής κοινότητας, για να συζητήσουν και να λύσουν τυχόν απορίες που έχουν για θέματα υγείας, τα οποία είτε απασχολούν τους ίδιους, είτε μέλη της οικογένειάς τους.

Η αξία του συγκεκριμένου Συνεδρίου είναι διπλή, καθώς έχει καταρχήν  κοινωνική διάσταση, αφού δημιουργεί συνθήκες ενημέρωσης μεταξύ ιατρών και πολιτών και επιπλέον ικανοποιεί το στόχο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού να προωθήσει κάθε μορφής τουρισμού, στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής για την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των συμφερόντων και της ποιότητας ζωής της  τοπικής κοινωνίας.

Η προβολή που θα πάρει το Συνέδριο αναμένεται να είναι μεγάλη και να έχει αντίκτυπο σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς δραστηριότητας στην περιοχή μας».

Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Συν-διοργάνωση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υποστήριξη: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υπό την Αιγίδα: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Ιστοσελίδα συνεδρίου https://dsv-ygeia-politon.weebly.com/

ΕΓΓΡΑΦΗ : https://dsv-ygeia-politon.weebly.com/eggrafi.html

1ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο στα Σέρβια – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ by Voula Zisopoulou on Scribd

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: