Δήμος Κοζάνης: Διανεμήθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

By on 25/11/2020

Διανομή τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ, πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα  23 και  την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020,  στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κοζάνης (Λευκόβρυση).

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, οι ωφελούμενοι προσέγγιζαν το σταθερό σημείο διανομής αποκλειστικά με όχημα, ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου. Με αυτόν τον τρόπο περιορίστηκε στο ελάχιστο η επαφή των ωφελούμενων με τους υπαλλήλους του Δήμου κατά τη ταυτοποίηση, καθώς και με τους υπαλλήλους της αναδόχου εταιρίας κατά την παραλαβή των τροφίμων. 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Δημοτική Αστυνομία για τον συντονισμό των δικαιούχων, τον Οργανισμό Αθλητικού Πολιτισμού και Νεολαίας για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης για την συνδρομή στην καθαριότητα του χώρου. 

Η επιτυχημένη έκβαση της διαδικασίας υλοποιήθηκε με τη συνδρομή των εργαζομένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, χωρίς προβλήματα για τους δικαιούχους.

Να σημειωθεί, πως από το σύνολο των 820 ωφελουμένων εξυπηρετήθηκαν οι 650, με τις ποσότητες των προϊόντων που περίσσεψαν, να διατίθενται στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.  

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: