Γρουσουζιά: Πώς να την αποφύγεις με 5 απλούς τρόπους

By on 18/04/2019

Tips για να διώξεις από πάνω σου κακή ενέργεια

Είναι αλήθεια, κάποιοι άνθρωποι βιώνουν περισσότερες αρνητικές εμπειρίες από κάποιους άλλους. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στην έλλειψη θετικής σκέψης είτε στην πεποίθησή τους ότι έλκουν με ευκολία την γρουσουζιά. Το «κακό μάτι», η γλωσσοφαγιά είναι κάποια μόνο από αυτά, στα οποία αποδίδουν την… κακοτυχία τους.

 

Εάν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και πιστεύεις πως η λέξη «γκαντεμιά» είναι το δεύτερο όνομά σου, τότε ιδού 5 απλοί τρόποι για να σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.
  • «Βούρτσισε» μακριά την κακή τύχη!
Με την χρήση μιας βούρτσας ή ένα πινέλο με φυσικά φτερά, «βουρτσίσου» από το κεφάλι προς τα κάτω. Πέρασε το λαιμό, τα χέρια, τους ώμους, το στήθος και τα πόδια έχοντας στο μυαλό σου την σκέψη πως με αυτήν την κίνηση απομακρύνεις όλη την αρνητική ενέργεια από το σώμα σου.
  • Χρησιμοποίησε αλάτι
Το αλάτι εξαλείφει την αρνητικότητα και την κακή τύχη. Πριν βγεις έξω, γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και ρίξε μέσα 2 κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι.
Εναλλακτικά, βάλε λίγο αλάτι στον αριστερό σου ώμο, προσοχή όμως, όχι στον δεξί, καθώς πιστεύεται ότι φέρνει κακή τύχη.
Εάν νιώθεις την αρνητική ενέργεια μέσα στο σπίτι σου, μπορείς να βάλεις λίγο αλάτι σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου ή κάτω από περβάζι.
  • Κάνε μια καλή πράξη την ημέρα
Ο πιο εύκολος και αποδοτικός τρόπος για να αλλάξεις την «τύχη» σου είναι να προσφέρεις θετική ενέργεια! Σκέψου μικρά και εύκολα πράγματα που θα χαρίσουν σε κάποιον ένα μεγάλο χαμόγελο και πρόσφερέ τα απλόχερα. Μετά από 10 μέρες θα δεις μεγάλη αλλαγή!
  • Ο σπασμένος καθρέπτης δεν φέρνει γρουσουζιά
Εάν έσπασες καθρέπτη και σε «στοιχειώνουν» τα 7 χρόνια γρουσουζιάς, μην απελπίζεσαι! Θρυμμάτισε καλά τα σπασμένα κομμάτια και πέταξε τα σε ασφαλές μέρος (σε κάποιο χωράφι), μια ημέρα που θα έχει δυνατό άνεμο.
  • Δημιούργησε γύρω σου ένα προστατευτικό φως
Το λευκό φως μπορεί να σε προστατέψει όλη μέρα, αρκεί να… ανοίξεις το διακόπτη. Σε στιγμή ηρεμίας, σκέψου πως σε τυλίγει ένα λευκό φως και σε ακολουθεί όπου κι αν πας. Αυτό το φως είναι η ασπίδα σου στην κακοτυχία και στην αρνητική ενέργεια.
#LifeTip: Τίποτα κακό δεν θα σου συμβεί εάν… ΔΕΝ το πιστέψεις!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: