Βράβευση των διακριθέντων του Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού & Παρουσίαση του βιβλίου με τις συμμετοχές των εφήβων

By on 27/03/2023

Βράβευση των διακριθέντων του Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού & Παρουσίαση του βιβλίου με τις συμμετοχές των εφήβων το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο

Βράβευση των διακριθέντων του Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της «Παρέμβασης» & Παρουσίαση του βιβλίου «Αποστάγματα γραφής» με όλες τις συμμετοχές των εφήβων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», στην αίθουσα «Οδοιπορικό της παλιάς Αθήνας» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο), ώρα 6.30 μ.μ.

    Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί βράβευση των εφήβων που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό στις κατηγορίες Πεζά Γυμνασίου, Πεζά Λυκείου, Ποιήματα Γυμνασίου, Ποιήματα Λυκείου. Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του τόμου που θα κυκλοφορήσει και ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα κείμενα των εφήβων που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. 

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το «Λογοτεχνικό Περιοδικό Παρέμβαση» και τις «Εκδόσεις Παρέμβαση» σε συνδιοργάνωση με την «Πανελλήνια Παιδαγωγική Εταιρεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» και το Επιστημονικό Περιοδικό «Έρευνα στην εκπαίδευση». Τίθεται υπό την αιγίδα του «Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού».

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Πάνος Σταθόγιαννης, Συγγραφέας, Δρ Αναστασία (Τασούλα) Γεωργιάδου, Επ. Σχολική Σύμβουλος-Συγγραφέας,  ο Β. Π. Καραγιάννης, Εκδότης του Περιοδικού Παρέμβαση-Συγγραφέας-Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και ο Γιώργος Δελιόπουλος, Φιλόλογος-Ποιητής-Μέλος της Κριτικής Επιτροπής. Συντονίζει η Δήμητρα Καραγιάννη, Φιλόλογος-Συγγραφέας-Υπεύθυνη των Εκδόσεων Παρέμβαση. Οι βραβευθέντες του διαγωνισμού θα διαβάσουν κείμενά τους. Πλαισιώνει μουσικά Τρίο Κλασικής μουσικής.

    Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, κ. Νίκος Κούκης, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Ν. Αραμπατζή, η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Παιδαγωγικής Εταιρείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Πολυξένη Μπίστα και εκπρόσωποι των σχολείων που βραβεύτηκαν.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: