Βράβευση του συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» στον 4ο Πανελλήνιο Μουσικό διαγωνισμό

By on 28/11/2022

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 πήρε μέρος στον 4ο  Πανελλήνιο  Διαγωνισμό Μουσικής, Βραβεία «Δημήτρης Μητρόπουλος», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πήραν μέρος: η χορωδία του συλλόγου μας σε δύο κατηγορίες τραγουδιών, στην πρώτη και στην τέταρτη, δύο παιδιά διαγωνίστηκαν στα μουσικά όργανα και πέντε παιδιά στο τραγούδι. 

Μετά από πολύμηνη και εντατική προετοιμασία όλων μας, με την καθοδήγηση των δασκάλων μας, προσπαθήσαμε και δώσαμε αυτό που μπορέσαμε για το καλύτερο  αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι το κοινό που μας παρακολούθησε ενθουσιάστηκε κι αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του, που ήταν πολύ θερμές. Στο τέλος η επιτροπή του διαγωνισμού μας επιβράβευσε.

Συγκεκριμένα, αποσπάσαμε σ’ αυτόν  τον πανελλήνιο διαγωνισμό δύο δεύτερα βραβεία – αργυρά μετάλλια για τη χορωδία, που συμμετείχε σε δύο κατηγορίες τραγουδιών. Δύο βραβεία στα παιδιά που συμμετείχαν στα  μουσικά όργανα: ένα δεύτερο – αργυρό στην κιθάρα, το οποίο απέσπασε ο Μανώλης Παπασπανός, και ένα τρίτο – χάλκινο στο φλάουτο με την Ανατολή Μιτλιού. Ένα δεύτερο – αργυρό στο τραγούδι  με το Μιχαήλ Αντωνίου και ένα τρίτο  χάλκινο στο τραγούδι με τη Δήμητρα Λόγα.

Η επιβράβευση για ένα σύλλογο της επαρχίας σαν το δικό μας ήταν πολύ μεγάλη. Πλέον η χορωδία μας στέκεται επάξια στο πανελλήνιο χορωδιακό στερέωμα. Εμείς με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συλλογική δουλειά και με την καθοδήγηση μιας εξαιρετικής μαέστρου, της κας Αλεξάνδρας Παπά, θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια. Θα βάζουμε στόχους και θα επιδιώκουμε να τους πραγματοποιούμε. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους χορωδούς γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Πολλά μπράβο σ’ όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σ’ αυτόν το  διαγωνισμό και στα μέλη της ορχήστρας μας. Μας δώσατε μεγάλη χαρά. 

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά θα είναι πολύ χρήσιμες για τη ζωή τους. Αποκτούν θάρρος και αυτοπεποίθηση. Στη ζωή, που είναι ένας συνεχής αγώνας για το καλύτερο, θα χρειαστεί να δώσουν πολλές μάχες. Άλλες θα κερδίσουν κι άλλες θα χάσουν. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά  θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ζωής τους. 

Τελειώνοντας να κάνουμε αναφορά στους συμπατριώτες – Βελβεντινούς της Αθήνας, που ενημερώθηκαν για το διαγωνισμό και ήρθαν, μας είδαν και μας συμπαραστάθηκαν. Τους ευχαριστούμε απ’ τα βάθη της καρδιάς μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: