Βράβευση του δωρητή της Φιλαρμονικής της Ακαδημίας και Δήμου Καστοριάς, ιατρού κ. Ζήση Τζηκαλάγια (Φώτο + Βίντεο)

By on 12/06/2019

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.00 στον φιλόξενο χώρο του Ξενώνα «Αρχοντικό Ωρολογόπουλος», σε μία σεμνή τελετή γεμάτη συμβολισμούς, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του συμπολίτη μας κ. Ζήση Τζηκαλάγια, ιατρού – πνευμονολόγου, ο οποίος εκτιμώντας το έργο και την προσπάθεια της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» για την υποστήριξη του έργου του Τμήματος  Φιλαρμονικής της Ακαδημίας και του Δήμου Καστοριάς, δώρισε ένα πολύτιμο μουσικό όργανο τύπου τρομπέτας  Yamaha YTR-5335 GII αξίας 1079€.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Ιωάννης-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης, σε ομιλία του ενώπιων των μαθητών, γονέων και φίλων της Φιλαρμονικής εξήρε την ευγενή αυτή χειρονομία του κ. Τζηκαλάγια επιδίδοντάς του τιμής ένεκεν το «Βραβείο Φιλομουσίας», εκφράζοντας την εκτίμηση και ευαρέσκεια της Διοίκησης της Ακαδημίας.

Εκφράσεις προσφοράς όπως η φιλότιμη δωρεά του κ. Ζήση Τζηκαλάγια, αποτελούν θετικό οιωνό  ότι η κοινωνία της Καστοριάς δεν έχει χάσει τα ανθρώπινα αντανακλαστικά της, δημιουργώντας εύλογα τις προοπτικές για την ποιοτική προαγωγή και καλλιέργεια μουσικής παιδείας στην ακριτική μας περιοχή.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ 

Τάκης Κλαζίδης

 

Καστοριά, 8 Ιουνίου 2019. Εκδήλωση βράβευσης του δωρητή της Φιλαρμονικής κ. Ζήση Τζηκαλάγια.
Μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου Καστοριάς μαζί με τον αρχιμουσικό τους κ. Ιωάννη Τσακιρίδη και τον ιατρό κ. Ζήση Τζηκαλάγια, με το βραβείο και το μουσικό όργανο που δώρισε για την υποστήριξη της λειτουργίας της.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς “Θωμάς Μανδακάσης” κ. Ιωάννης-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης μαζί με τον τιμώμενο ιατρό κ. Ζήση Τζηκαλάγια, στον αύλειο χώρο του Ξενώνα Αρχοντικό Ωρολογόπουλου, με το “Βραβείο Φιλομουσίας” και το μουσικό όργανο της δωρεάς.

Ο συμπολίτη μας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ιατρός, στον αύλειο χώρο του Ξενώνα “Αρχοντικό Ωρολογόπουλου”, με το “Βραβείο Φιλομουσίας” της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς “Θωμάς Μανδακάσης” για το μουσικό όργανο της δωρεάς του προς υποστήριξη του Τμήματος Φιλαρμονικής της και του Δήμου Καστοριάς.

Ο συμπολίτη μας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ιατρός, μετα της συζύγου του, στον αύλειο χώρο του Ξενώνα “Αρχοντικό Ωρολογόπουλου”, με το “Βραβείο Φιλομουσίας” της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς “Θωμάς Μανδακάσης” και το μουσικό όργανο της δωρεάς του για την υποστήριξη του Τμήματος Φιλαρμονικής της Ακαδημίας και του Δήμου Καστοριάς.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Ιωάννης-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης, μαζί με τον κ. Ζήση Τζηκαλάγια, μετα της συζύγου του, στον αύλειο χώρο του Ξενώνα “Αρχοντικό Ωρολογόπουλου”, με το “Βραβείο Φιλομουσίας” της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς “Θωμάς Μανδακάσης” και το μουσικό όργανο της δωρεάς του για την υποστήριξη του Τμήματος Φιλαρμονικής της Ακαδημίας και του Δήμου Καστοριάς.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Ιωάννης-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης, έξωθεν του Αρχοντικού Ωρολογόπουλου, στο γραφικό καλντερίμι της παραδοσιακής συνοικίας Ντολτσό.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: