Βιωματικό Εργαστήρι Ενδυνάμωσης για Νέους: “ Πέφτω & Ξανασηκώνομαι”

By on 19/06/2021

Με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρήσης Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησης Ναρκωτικών και με σύνθημα  «Δημιουργώντας ένα  ασφαλές πλαίσιο αντιμετώπισης των εξαρτήσεων» το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε. Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» σε συνεργασία με τη Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης συνδιοργανώνουν βιωματικό εργαστήρι ενδυνάμωσης για νέους με τίτλο:

“ Πέφτω & Ξανασηκώνομαι”

(Από την αβεβαιότητα στη φροντίδα εαυτού και τη σύνδεση με το μαζί)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, ώρες  17:30-19:30 μ.μ.,

 μέσω της  πλατφόρμας ZOOM 

Συντονίστρια: Ελευθερία Καλώτα, Κοινωνιολόγος/Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Κοζάνης

 

 Στο βιωματικό σεμινάριο θα δώσουμε τον «χώρο» για να «θρέψουμε» το δυναμικό μας και να μοιραστούμε την εμπειρία αυτή σε ένα πλαίσιο διαλόγου και ασφάλειας, καθώς η κατανόηση και η επίγνωση ως προς τα αποθέματα και τις δυσκολίες μας συνιστούν απαραίτητες δεξιότητες ζωής, αναγκαίες στη σύγχρονη πραγματικότητα. με στόχο την ενδυνάμωση μας. 

  • Πως διαχειρίζομαι την αβεβαιότητα;
  • Πώς προσαρμόζομαι σε συνθήκες που συνεχώς αλλάζουν; 
  • Με τι εφόδια προχωρώ; 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο εργαστήρι γιατί η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών δεν είναι μέρα γιορτής, αλλά μέρα προβληματισμού και περισυλλογής για τις επιλογές ζωής που καλούμαστε να πάρουμε καθημερινά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:

https://docs.google.com/forms/d/1QXcJeum7GqNjajoe7aWF4XyiiuhjO0C89O2AMAXDOMs/edit?ts=60c9f232&fbclid=IwAR2VGhroeryqRaSdlBGmkIJoR42jbRDM3LX5ytEkUMmcMXxcH27S3oeUHy8 

Το βιωματικό εργαστήριο παρέχεται δωρεάν, ενώ προβλέπεται η χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης στα άτομα που συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/kozaniyouth

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: