Α.Ε.Π. Κοζάνης – Με τον Τσέχο προπονητή και δάσκαλο Roman Nadvornik στο τιμόνι

By on 08/04/2021

Ο έμπειρος Τσέχος τεχνικός, Ρομάν Ναντβορνικ, κάθεται στο τιμόνι της ΑΕΠ Κοζάνης, στη δύσκολη αποστολή μας στο πρωτάθλημα της κατηγορίας που ξεκίνησε πρόσφατα.

Σε μια απρόβλεπτη απ’ όλες τις πλευρές εποχή, που μετά από ένα χρόνο αποχής, αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε, με όλες τις αντίξοες συνθήκες που όλοι ξέρουμε, η απόφαση για προπονητη ήταν καθοριστική για τις τύχες της ομάδας μας.

Με μια πάρα πολύ άπειρη ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες, χωρίς τους ξένους που είχαμε φέρει το φθινόπωρο, με μεταγραφές που έπρεπε να γίνουν άμεσα και μόνο από υπάρχοντες στην Ελλάδα παίχτες, σε μια περιοχή που δεν ειναι και εύκολο να πείσεις ποδοσφαιριστές να έρθουν, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η πορεία μας.

Ο Ρομαν Ναντβορνικ, με πάνω από 70 παιγνίδια σε πάγκους Α’ Εθνικής Τσεχίας και παρουσία στην προπονητική ήδη μια 20ετια, δέχθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο, ξέροντας με ποιους ανθρώπους θα συνεργαζόταν. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ αγωνίζεται σε πολυ χαμηλή κατηγορία, αν και το οικονομικό κόστος είναι υψηλό, η ομάδα μας προχώρησε σε αυτή την κίνηση θέλοντας να έχει στο τιμόνι της ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Ο στόχος ειναι μια αξιοπρεπής πορεία και ταυτόχρονα η ένταξη σε επαγγελματικό επίπεδο και ανάδειξη των ταλαντούχων νεαρών μας ποδοσφαιριστών.

Ο Τσέχος δάσκαλος, έχει να επιδείξει μια καλή παρουσία στους πάγκους τόσο της ιστορικής Victoria Zivkov, της FK PRIBRAM και της  MFK Karvina, με την οποία μάλιστα έφτασε και στους ημιτελικούς κυπέλλου τη σεζόν 2018/2019.

Θεωρείται ιδιαίτερα γνωστός για την ικανότητα της εξέλιξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, αρκετοί από τους οποίους μεταγραφήκαν ήδη σε Σπαρτάκ και Σλαβια με κόστος εκατομμυρίων. Ο τεχνικός μας μιλάει άπταιστα γερμανικά και αγγλικά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι υπήρξε και μαθητής του Πέτερ Πακερτ, που οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι είναι ο προπονητής που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το Ντάμπλ την περίοδο 1985-86.

Ήδη, οι ποδοσφαιριστές μας, δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις προπονητικές του μεθόδους και περιμένουμε σύντομα,  η δουλειά του, να φανεί και στα γήπεδα.

Η ομάδα μας καλωσορίζει τον κύριο  Nadvornik, ξέροντας ότι θα προσφέρει πολλά στους νέους, κυρίως, ποδοσφαιριστές.

Δείτε εδώ ένα μικρό βίντεο αφιέρωμα στο νέο μας προπονητή:

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: